Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bangkok
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (8.313)
Beoordelingen filteren
8.313 resultaten
Waardering van reizigers
6.004
1.611
451
140
107
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
6.004
1.611
451
140
107
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 8.313 beoordelingen
Beoordeeld op 26 maart 2019 via mobiele applicatie

Het restaurant op de bovenste etage heeft een prachtig uitzicht en redelijk eten , maar de prijs is belachelijk. Voor twee personen een voor en hoofdgerecht en een fles wijn kostte ons 370€. De service was vriendelijk en adequaat, maar de kwaliteit/ prijsverhouding was ver te zoeken.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank sudykemble
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BT_Executive_Office, General Manager van Banyan Tree Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 maart 2019
Google-vertaling

Dear sudykemble,

Thank you for choosing our hospitality for your recent stay in Banyan Tree Bangkok and for reviewing your experience.

It gives me great pleasure to know that you have enjoyed your dining experience in Vertigo restaurant. I hope that the scenic views had made your experience with us more memorable.

Regarding the price, I am sorry to read that you found it overpriced however, I can assure you that pricing policy that we have is in line with other 5-star rooftop restaurants in Bangkok.

Thank you as well for the compliments regarding my team’s warm service and I will pass this to them for their recognition.

Thank you for sharing your valuable feedback and we hope that we can be of service to you again in the near future.

With best regards,

Nopparat Aumpa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2019 via mobiele applicatie

Erg mooi en fijn hotel. Kamers mooi en redelijk groot. Wel redelijk duur voor Thaise begrippen maar dan heb je wel een top hotel en een super service! In de normale kamers kunnen max 3 personen slapen incl extra bed. 2 volwassenen en 2 kinderen ook vaak geen probleem. Heerlijk ontbijt en toplocatie. Aanbevolen voor gezinnen. Bedden slapen goed en zijn niet te zacht.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank prinsbernard
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BanyanTreeBKK, General Manager van Banyan Tree Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2019
Google-vertaling

Dear prinsbernard,

It filled me with great pride just reading the title of your review. I am so happy that you choose to stay with us and that we exceeded your expectations.

We use these reviews to continually improve our hotel, but it is always nice to be able to share such gracious comments to motivate the team. I will be sure to share this with them.

We do hope that you will consider to stay with us again if your travels bring you to Bangkok, otherwise, we look forward to welcoming your family and friends, maybe.

With Best Regards,

Nopparat Aumpa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 februari 2019 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft alles wat je mag verwachten in deze prijsklasse;heel ruime kamers,allerlei verwennerijen,uitstekende bedden,heel vriendelijke service (op het overdrevene af)...
Uitzicht fenomenaal vanuit kamer,en uiteraard ook vanop de rooftop waar je kunt dineren,maar ook aan de (drukke) Vertigo bar een drankje nuttigen.Maak dan wel dat je bankrekening goed gespijsd is want het is er peperduur...maar het zicht en de atmosfeer die er heerst geven je een ervaring die je nooit meer vergeet.Ontbijt zeer gevarieerd;ik vind het persoonlijk niet kunnen in deze prijsklasse dat het “vruchten”sap uit brik komt en de koffie met een thermoskan op je tafel geserveerd wordt.
Niets beter dan een HETE koffie van een professionele espresso machine...ipv het lauwe sopje uit een thermoskan!
Ook een hiaat is dat de inhoud van de minibar betalend is en dit aan eveneens exorbitante prijzen....maar dat zal de luxereiziger worst wezen uiteraard...
Al bij al prijs/kwaliteit een topper deze Banyan Tree!

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Tenope
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BT_Executive_Office, Director of Sales van Banyan Tree Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 februari 2019
Google-vertaling

Dear Tenope

We are delighted that you stayed at Banyan Tree Bangkok recently and thank you for sharing your feedback.

The team here at Banyan Tree Bangkok strives to continually improve the guest experience and it is through the feedback such as yours that we learn what we do well and what we can improve on.

While we are delighted that you enjoyed your overall experience at the hotel especially the Banyan Tree service, we also note the areas for improvement that you have mentioned especially about the coffee service.

Both espresso and filtered coffee is served in our main restaurant and I am sorry if the team did not ask if you would prefer an espresso. We will use this for future re-train. We also note your comment about the minibar prices and I will take this opportunity to conduct a comparison against other 5 star hotels as we always try and ensure that our pricing is in line with the market.

But again we are delighted that you enjoyed your stay and thanks for your comments. We hope to welcome you back again in the future

With Best Regards

Nopparat Aumpa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk verblijf. Ik was hier 3 nachten met mijn vrouw en had een thaibox les gevolgd bij Chokchai Le. Was een geweldige ervaring, blauwe schenen maar ontzettend goeie theorie en praktijk. Vreselijk gezweet. Ik kan het aan iedereen aanraden!

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JortSnijders
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BT_Executive_Office, General Manager van Banyan Tree Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 november 2018
Google-vertaling

Dear JortSnijders,

Thank you for choosing the hospitality of Banyan Tree Bangkok and for taking the time to write a review about your recent experience.

It gives us great pleasure to learn that you enjoyed your stay with us, and thank you very much for sharing the gracious comments.

Thank you also for praising our associate, Chokchai. your words are a great testimony of their commitment and dedication to creating memorable experiences for our valued guests. We are very proud of our people and believe that they are amongst the finest in the industry, and your comments are an endorsement of such belief.

Again, thank you for choosing our hospitality and letting us know that we made your stay a special and cherished one. We look forward to welcoming you back to Banyan Tree Bangkok in the not too distant future.

With warm regards,

Nopparat Aumpa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2018 via mobiele applicatie

Verbleven hier voor 3 nachten. Personeel straalt positieve vibe uit, werkt met oprecht plezier, zeer behulpzaam zonder dat het irritant over komt. 1001 details in service en kwaliteit geven dit hotel meerwaarde tegenover andere 5 sterren hotels. Ideale ligging om Bangkok te ontdekken. Taxi’s zijn zeer goedkoop en perfect geregeld door Kai Super Bellboy! Hadden clublounge genomen hetgeen wij een meerwaarde vonden. Ongelofelijk ontbijtbuffet van hoogstaande kwaliteit, voorzien voor gasten uit heel de wereld. Zeer leuk. Op de 59ste verdieping rooftop bar zeker bezoeken.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Luk V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BT_Executive_Office, General Manager van Banyan Tree Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2018
Google-vertaling

Dear Luk V,

Thank you for choosing the hospitality of Banyan Tree Bangkok, and for taking the time to write a review about your recent experience.

We are very happy to learn that your stay was a pleasant one, and thank you very much for sharing such gracious comments; it gives us energy to continue the legendary service for your satisfaction once we meet again in the future.

Again, thank you for sharing your experience and thank you also for your patronage of Banyan Tree Bangkok. The team and I look forward to having you back in a not too distant future.

With best regards,

Nopparat Aumpa
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken