Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.588)
Beoordelingen filteren
3.588 resultaten
Waardering van reizigers
1.959
1.108
339
135
47
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.959
1.108
339
135
47
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.588 beoordelingen
Beoordeeld op 5 augustus 2018

Hotel ligt vlak naast de sky-train en metro zodat je je heel makkelijk naar andere locaties in de stad kunt verplaatsen. Ook vlak naast een winkelstraat met winkelcentrum, restaurants en de night market Patpong.
De kamers zijn wat verouderd, maar hebben alle comfort en zijn ruim groot genoeg.
Zeer ruim, gevarieerd ontbijtbuffet. Niets op aan te merken!
De bar is een mooie setting om iets te drinken, maar de prijzen zijn waanzinnig hoog (biertje of frisdrank voor 9 euro). Best de drankkaart consulteren alvorens iets te bestellen.

  • Verbleef: juli 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank gwendolynv291
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anthony K, Director of Operations van Dusit Thani Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your review about our hotel and we are pleased to hear that your experience with us, notably our location, has been up to your expectations and that it made your stay with us the ideal place to spend your nights in Bangkok.

We are also happy to receive your feedback regarding the prices of our drinks at the bar and would like to let you know that these prices are on par with our competitors from the 5-star hotels in the neighboring area. Understandably, more affordable options would be available in other non-hotel bars located in the Silom area, however we pride ourselves in providing you and all of our other patrons with the Thai hospitality and service that one would expect at our Legendary hotel with the comfortable setting and environment of all of our outlets.

We hope that, despite the pricing, you were able to relax and enjoy the facilities and services of our hotel, and we look forward to your next visit prior to our renovation date.


Graciously yours,

Anthony Kranepuhl
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2018

Dusit Thani is een centraal gelegen fraai en luxe hotel waar Thaise gastvrijheid centraal staat. Tegenover Lumpini park en centraal in Bangkok is het een oase van rust. Lekker eten en een goed ontbijt.

  • Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 448geertjanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kwanchai Y, Room Division Manager van Dusit Thani Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for submitting a wonderful comment of your experience in our Hotel especial our Hotel service and location were exceed your expectations We are truly happy and appreciated to know that, we have succeeded in creating a memorable experience for you to have a great stayed with from your last visited here at Dusit Thani Bangkok.

Thank you once again and we look forward to welcoming you back soon to the Dusit Thani Bangkok before we close on January 5th, 2019 for a renovation period.

Best regards,

Kwanchai Quinzy Yokto (Mr.)
Room Division Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 oktober 2016

Dit hotel heeft een fraaie en luxe uitstraling. Personeel is vriendelijk en zijn uiterste best doen om de gast het naar de zin te maken. Qua maaltijden heb je keuze uit meerdere restaurants, maar in de buurt van het hotel zijn ook de nodige gelegenheden waar je heerlijk echt Thais kunt eten. Lekker centraal gelegen vlakbij een skytrain station, waar mee je heel eenvoudig de stad kunt doorkruisen.

Kamertip: Kamers op hogere verdiepingen prachtig uitzicht over park en de stad
  • Verbleef: oktober 2016, reisde alleen
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank LB12106
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sukanya J, General Manager van Dusit Thani Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2016
Google-vertaling

Dear LB12106

Thank you for excellent feedback. It is nice that you enjoyed hotel's facilities and service. We are really glad that you like our food variety and had a good time with us. We truly hope that you will visit us and allow us to pamper you again in the near future.

With warmest regards,

Sukanya Janchoo
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2016

Momenteel 14-05-2016. Zeer gedateerde maar vooral vieze slecht onderhouden kamer. Kamer was al erg vies bij aankomst. Werd wel snel opgelost maar in de wasbak horen geen haren en tandpasta van de voorganger.
Losse draden achter het nachtkastje, brandgevaar, badkamer ronduit lelijk en het stinkt.
De lobby doet anders vermoeden maar spaar je geld en zoek een ander hotel.
Personeel is overigens zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam maar dit soort vieze kamers zijn absoluut geen 5 sterren ervaring.
In de gang hangt een overzicht van celebraties waarvan de meesten al jaren geleden hun laatste adem hebben uitgeblazen. De allure die dit hotel uitstraalt waarbij het wil meedingen in de internationale hotellerie staat in schril contrast bij wat wij in onze kamer aantroffen. Hier een paar punten:
- bovenzijde deuren; vies zichtbaar stof van meer dan een jaar oud
- tapijt wordt wel gereinigd in de lobby maar op de kamers niet, resultaat stank
- door het hele gebouw hangt een rooklucht
- onze kamer is een voormalige rookkamer geweest, het schilderwerk is dan ook mooi nicotine geel
- hoofdbord bij bed zit vol vlekken
- kranen glimmen niet
- badkamer vol met vieze randen
- douchedeur roestig
- verlichting hangt scheef of is defect
Allemaal zaken die bij een 5 sterren hotel met deze allure niet mogen voorkomen, ook niet als het hotel gedateerd is.
Een upgrade had misschien beter onze verwachtingen kunnen voldoen maar 5 sterren moet eigenlijk voor alle kamers gelden. Zeer teleurgesteld.
Verbleef Mei, 2016, bezocht met familie

Verbleef: mei 2016
4  Bedank Ernst-Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sukanya J, General Manager van Dusit Thani Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 december 2016
Google-vertaling

Dear Ernst-Jan D,

Please accept our sincere apologies for any inconvenient matter occurred during your stay. Your comment has been shared with operation team for service enhancement. We will do our best to ensure our guest's satisfaction. Please allow us to welcome you back again in the near future and serve you the true Dusit hospitality to enhance your next stay.

With warmest regards,

Sukanya Janchoo
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2016

Dit is een heel fraai, groots opgezet hotel. Goede kamers, fantastisch ontbijt, goede ruime gym, niet zo'n groot zwembad. Gunstig gelegen op de hoek van Silom, tegenover Lumpini Park en dichtbij Skytrain en metro.

  • Verbleef: maart 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank OntdekBKKmetHENRY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sukanya J, General Manager van Dusit Thani Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2016
Google-vertaling

Dear OntdekBKKmetHENRY

Thank you very much for your review. We are really glad to learn that you had a wonderful experience and hope that you will allow us the opportunity to welcome you back again in the near future.

With warmest regards,

Sukanya Janchoo
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken