Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verwaarloosd hotel”
Beoordeling van The Siam

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
The Siam
Beoordeeld als nr. 1 van 889 hotels in Bangkok
Certificaat van uitmuntendheid
21 januari 2016 beoordeeld

Geen goed hotel. erg verwaarloosd en faciliteiten erg slecht. staat op een plek waar je moeilijk verbindingen hebt. het eten is matig. prijs mag nog 2/3 omlaag. dan komt het een beetje in de buurt voor wat je ervoor kijgt

  • Verbleef: December, 2015, reisde alleen
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
6  Bedank Rene P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (663)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 665 beoordelingen

Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
2 september 2014 beoordeeld

Het Siam Hotel is veruit een van de beste hotels die ik heb bezocht. De 39 -kamer (grootte) is precies wat een reiziger zoals ik wens omdat de service meer gepersonaliseerd is. Ik hou zodanig van het groen binnen in het hotel dat ik zelfs niet de moeite deed om het terrein te verlaten! Het restaurant aan de oever van de rivier Chao Phraya biedt een rustgevend uitzicht. De traditionele huizen zijn ook chique en ...... 's Nachts was het heerlijk om te genieten van een drankje onder de sterren met uitzicht op de nabijgelegen brug badend in het licht. Ik heb ook genoten van onze kookklas in De Siam. De kamer is prachtig! Overal vindt u antieke stukken. Ze passen mooi in de moderne sfeer van De Siam.

Bedank travelerClaire
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
2 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: Oktober, 2017, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMTheSiam, General Manager van The Siam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 november 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2017 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: Oktober, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMTheSiam, General Manager van The Siam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2017 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: Oktober, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMTheSiam, General Manager van The Siam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Bangkok bekeken
Silom
Mandarin Oriental, Bangkok
Sathorn
Eastin Grand Hotel Sathorn
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
The Peninsula Bangkok
nr. 11 van 889 in Bangkok
4.562 beoordelingen
Sukhumvit
Ariyasomvilla
Ariyasomvilla
nr. 2 van 889 in Bangkok
1.554 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Siam geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Siam

Adres: 3/2 Khao Road | Vachirapayabal, Dusit, Bangkok 10300, Thailand
Telefoonnummer:
Locatie: Thailand > Bangkok > Dusit
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 1 van 889 hotels in Bangkok
Prijsklasse: 376 € - 1.021 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — The Siam 5*
Aantal kamers: 39
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Ctrip TA, Agoda, Booking.com, Expedia, 5viajes2012 S.L., TripOnline SA en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij The Siam met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding