Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.572)
Beoordelingen filteren
2.572 resultaten
Waardering van reizigers
1.357
870
233
61
51
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.357
870
233
61
51
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.572 beoordelingen
17 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was maar een kort verblijf van 2 nachten maar het hotel is voortreffelijk, vriendelijke ontvangst, ruime kamer en prima voorzieningen. Het hotel ligt vlak bij een mall met restaurant en boordevol winkels alle soort. MRT ligt vlakbij zodat een verplaatsing vlot verloopt. Enig minpunt is dat er in de kamer weinig hotel info te vinden is. Wifi is gratis

Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
Bedank Andre T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hadden dit hotel geboekt als afsluiter van onze rondreis door Thailand en hebben genoten van onze korte verblijf. Het uizicht vanaf onze kamer op de 22ste verdieping was fenomenaal, het voelde bijna zonde om te gaan slapen. Ook het zwembad met hetzelfde geweldige uitzicht was geweldig en de faciliteiten in het hotel zoals de sauna en steam room zijn zeer goed. We hebben echt genoten van ons verblijf.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank Bibi A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 maart 2016 beoordeeld

De kamers in dit hotel zijn erg strak maar netjes en mooi. Het hotel heeft een prachtige, grote zwembad. Heerlijk om hier een middagje door te brengen. Daarnaast bevind er zich een mail naast het hotel. Savonds diverse avondmarkten, erg gezellig. Wij maakten vaak gebruik van de Sky Train die direct aan het hotel ligt. Erg handig.
Al met al heel erg fijn verblijf en een aanrader.

  • Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Laila B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GCPTerminal21, Manager van Grande Centre Point Terminal 21, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 maart 2016
Google-vertaling

Dear our valued guest

We would like to express our sincere thank you for your support for choosing to stay with us and for your valuable time informing us for comment received. It also has been our pleasure to serve you.
We hope that we can be of service to you again in the future.
Once again, thank you very much for your kind attention and support.

Grande regards
The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2016 beoordeeld

Hotel is absoluut top en zeker de locatie van het zwembad. Van hieruit heb je een mooi overzicht over de stad. De kamers zijn ruim en men kan 's morgens van een heerlijk uitgebreid ontbijt genieten. In de omgeving zijn voldoende restaurants te vinden.

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank tripUden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GCPTerminal21, Manager van Grande Centre Point Terminal 21, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 februari 2016
Google-vertaling

Dear our valued guest

We would like to express our sincere thank you for your support for choosing to stay with us and for your valuable time informing us for comment received. It also has been our pleasure to serve you.
We hope that we can be of service to you again in the future.
Once again, thank you very much for your kind attention and support.

Grande regards
The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2015 beoordeeld

Direct aan de sky train en naast de mall. Ik was hier van 19 tm 21 Februari 2013 en had toen 9800 Baht betaald voor een Grand deluxe kamer voor 2 personen. Zwembad is op de bovenste verdieping en had een super mooie uitzicht over de stad. Ontbijt was zeer uitgebreid. Echt een aanrader.

  • Verbleef: februari 2015, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank iliketotravelandeat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GCPTerminal21, Manager van Grande Centre Point Terminal 21, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 januari 2016
Google-vertaling

Dear our valued guest

We would like to express our sincere thank you for your support for choosing to stay with us and for your valuable time informing us for comment received. It also has been our pleasure to serve you.
We hope that we can be of service to you again in the future.
Once again, thank you very much for your kind attention and support.

Grande regards
The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken