Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.642)
Beoordelingen filteren
2.641 resultaten
Waardering van reizigers
1.402
889
234
63
53
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.402
889
234
63
53
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.641 beoordelingen
Beoordeeld op 17 oktober 2016 via mobiele applicatie

Het was maar een kort verblijf van 2 nachten maar het hotel is voortreffelijk, vriendelijke ontvangst, ruime kamer en prima voorzieningen. Het hotel ligt vlak bij een mall met restaurant en boordevol winkels alle soort. MRT ligt vlakbij zodat een verplaatsing vlot verloopt. Enig minpunt is dat er in de kamer weinig hotel info te vinden is. Wifi is gratis

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank AndreT712
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juni 2016 via mobiele applicatie

Wij hadden dit hotel geboekt als afsluiter van onze rondreis door Thailand en hebben genoten van onze korte verblijf. Het uizicht vanaf onze kamer op de 22ste verdieping was fenomenaal, het voelde bijna zonde om te gaan slapen. Ook het zwembad met hetzelfde geweldige uitzicht was geweldig en de faciliteiten in het hotel zoals de sauna en steam room zijn zeer goed. We hebben echt genoten van ons verblijf.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 239bibia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2016

De kamers in dit hotel zijn erg strak maar netjes en mooi. Het hotel heeft een prachtige, grote zwembad. Heerlijk om hier een middagje door te brengen. Daarnaast bevind er zich een mail naast het hotel. Savonds diverse avondmarkten, erg gezellig. Wij maakten vaak gebruik van de Sky Train die direct aan het hotel ligt. Erg handig.
Al met al heel erg fijn verblijf en een aanrader.

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Laila B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GCPTerminal21, Manager van Grande Centre Point Terminal 21, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2016
Google-vertaling

Dear our valued guest

We would like to express our sincere thank you for your support for choosing to stay with us and for your valuable time informing us for comment received. It also has been our pleasure to serve you.
We hope that we can be of service to you again in the future.
Once again, thank you very much for your kind attention and support.

Grande regards
The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2016

Hotel is absoluut top en zeker de locatie van het zwembad. Van hieruit heb je een mooi overzicht over de stad. De kamers zijn ruim en men kan 's morgens van een heerlijk uitgebreid ontbijt genieten. In de omgeving zijn voldoende restaurants te vinden.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank tripUden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GCPTerminal21, Manager van Grande Centre Point Terminal 21, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2016
Google-vertaling

Dear our valued guest

We would like to express our sincere thank you for your support for choosing to stay with us and for your valuable time informing us for comment received. It also has been our pleasure to serve you.
We hope that we can be of service to you again in the future.
Once again, thank you very much for your kind attention and support.

Grande regards
The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2015

Direct aan de sky train en naast de mall. Ik was hier van 19 tm 21 Februari 2013 en had toen 9800 Baht betaald voor een Grand deluxe kamer voor 2 personen. Zwembad is op de bovenste verdieping en had een super mooie uitzicht over de stad. Ontbijt was zeer uitgebreid. Echt een aanrader.

Datum van verblijf: februari 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank iliketotravelandeat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GCPTerminal21, Manager van Grande Centre Point Terminal 21, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2016
Google-vertaling

Dear our valued guest

We would like to express our sincere thank you for your support for choosing to stay with us and for your valuable time informing us for comment received. It also has been our pleasure to serve you.
We hope that we can be of service to you again in the future.
Once again, thank you very much for your kind attention and support.

Grande regards
The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken