Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een prima zakenhotel”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 11 websites!
On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality
Beoordeeld als nr. 193 van 863 hotels in Bangkok
Certificaat van uitmuntendheid
Rotterdam, Nederland
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Een prima zakenhotel”
Beoordeeld op 18 oktober 2016

Vlak naast Skytrain station Nana zit het On8 hotel. Het hotel is een beetje verstopt, maar eenmaal binnen is daar weinig van te merken. Dit hotel is een strak ingericht hotel, zowel voor de vakantieganger als de zakelijke reiziger.

  • Verbleef Oktober, 2016, bezocht alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Nuttig?
Bedank Marlies W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerON8, General Manager van On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality, reageerde op deze beoordeling, 28 oktober 2016
Bestegast,


Bedanktdat je de tijdhebtgenomenomjouw feedback tegeven. We hopen je snelweerteverwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijkegroet,
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

1.049 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    495
    411
    102
    28
    13
Bekijk beoordelingen van
100
357
270
91
Overzicht waarderingen
  • Locatie
  • Slaapkwaliteit
  • Kamers
  • Service
  • Prijs/kwaliteit
  • Hygiëne
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips (2)
Datum | Waardering
  • Eerst Chinees (traditioneel)
  • Eerst Chinees (vereenvoudigd)
  • Eerst Deens
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Fins
  • Eerst Frans
  • Eerst Grieks
  • Eerst Indonesisch
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Japans
  • Eerst Koreaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Pools
  • Eerst Portugees
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Eerst Thai
  • Eerst Zweeds
  • Alles
Eerst Nederlands
Terneuzen, Nederland
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 41 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 juli 2016

Ik kwam vroeg aan had een kamer geboekt maar ze waren vol .Heb een andere duurdere kamer genomen .Het hotel ligt ideaal dicht bij de BTS (skytrain )
vlakbij de sukhumvit .Het hotel is zeer schoon .Alleen is het ontbijt erg basic,
was vroeger beter verder een goed hotel.

Kamertip: kamers aan de achterkant zijn rustiger
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef Juni, 2016, bezocht met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Nuttig?
Bedank thai-one
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerON8, General Manager van On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality, reageerde op deze beoordeling, 20 juli 2016
Bestegast,

Bedanktvoor je lovendebeoordeling over ons hotel! We zijnblijdat je hebtgenoten van je verblijf en we hopen je heel snelweertezien.

Met vriendelijkegroet,
Annie Angsana
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 28 mei 2016

Prima kamer + schone badkamer. Eenvoudig ontbijt. Centraal gelegen naast Nana BTS (Sukhumvit) wat een ideaal vertrekpunt is om Bangkok verder te ontdekken. Vanaf Sukhumvit road is het hotel lastig te spotten. Ingang wordt gedeeld met Kledingwinkel.

  • Verbleef April, 2016, bezocht alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Nuttig?
Bedank Jan Willem S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerON8, General Manager van On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality, reageerde op deze beoordeling, 22 juni 2016
Google-vertaling
Dear Jan Willem S,
We would like to thank you for your stay at the On8 Bangkok.
Thanks for staying with us. We work hard to make our guests happy and appreciate your feedback!
We are looking forward to welcoming you back again soon.

All the best,

Annie Angsana
Operation Manager
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velserbroek, Nederland
Niveau 5 bijdrager
70 beoordelingen
22 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 januari 2015 via mobiele applicatie

Via Belgische vrienden waren wij geattendeerd op dit prima hotelletje ( 40 kamers ). Het hotel is zeer rustig gelegen en de kamers zijn prima. Heerlijke bedden, prima uitgeruste badkamer, safe, koelkast, flatscreen tv, enz.

Verbleef Januari, 2015, bezocht met een partner
Nuttig?
Bedank Rob-Caroline
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Darunee s, Manager van On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality, reageerde op deze beoordeling, 5 februari 2015
Google-vertaling
Dear Rob-Carol,

Thank you for taking the time to provide feedback regarding your recent stay at On8 Sukhumvit. I was delighted to read that you enjoyed your stay with us and so pleased that you took time to share this with Tripadvisor’s readers.

We are delighted to hear that you satisfy with our hotel location, WIFI service, room accommodation and had a happy time during your stay.

Once again, thank you very much for your kind feedback and comments. We sincerely hope that we will have an opportunity to welcome and serve you again at On8 Sukhumvit.

Kind regards,

Darunee S
Hotel manager
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
westervoort
1 beoordeling
Beoordeeld op 6 juni 2011

Wij zijn ruim een week in dit hotel geweest en is ons zeer goed bevallen. De kamer zijn ruim en schoon, de staf is zeer vriendelijk en behulpzaam. De locatie is ook goed. Dit hotel is een uitstekende optie voor een verblijf in Bangkok.

Kamertip: Amber room
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef Mei, 2011, bezocht met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Nuttig?
Bedank patfa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Bangkok bekeken
Sukhumvit
Grand Swiss Sukhumvit 11 by Compass Hospitality
Sukhumvit
Adelphi Suites Bangkok
Adelphi Suites Bangkok
nr. 54 van 863 in Bangkok
1.463 beoordelingen
Sukhumvit
CityPoint Hotel
CityPoint Hotel
nr. 83 van 863 in Bangkok
1.224 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Sukhumvit
Citrus Sukhumvit 11 by Compass Hospitality
Sukhumvit
Red Planet Asoke, Bangkok
Red Planet Asoke, Bangkok
nr. 159 van 863 in Bangkok
979 beoordelingen
Sukhumvit
Hotel Solo Sukhumvit 2
Hotel Solo Sukhumvit 2
nr. 104 van 863 in Bangkok
1.225 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality

Gelegenheid: On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality
Adres: 162 Sukhumvit Road, Soi Sukhumvit Soi 8 | Nana BTS, Bangkok 10110, Thailand
Locatie: Thailand > Bangkok > Sukhumvit
Voorzieningen:
Selectie dranken Zakencentrum met internettoegang Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice
Stijl hotel:
Nr. 101 familiehotel in Bangkok
Nr. 118 zakenhotel in Bangkok
Nr. 123 romantisch hotel in Bangkok
Prijsklasse (per nacht): 48 € - 96 €
Hotelcategorie:3 ster(ren) — On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality 3*
Aantal kamers: 40
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Agoda, Hotels.com, HostelWorld, Ctrip TA, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
On8 Sukhumvit Bangkok
On8 Sukhumvit Hotel Bangkok

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding