Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (10.151)
Beoordelingen filteren
10.151 resultaten
Waardering van reizigers
7.211
2.396
417
83
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
7.211
2.396
417
83
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 10.151 beoordelingen
Beoordeeld op 31 januari 2019 via mobiele applicatie

Wij hadden een heerlijke kamer met uitzicht op de rivier (verdiep 25). Prima bed en een hele mooie grote kamer met zelfs een kitchenette. Erg goed en uitgebreid ontbijtbuffet (zowel Westers als Aziatisch). Prachtig groot zwembad en zeer hartelijk personeel. Het onthaal van Nick was heel professioneel. Het hotel heeft een ideale ligging. Een bootshuttle brengt je om het kwartier naar pier 18. Van hieruit kan je verder de stad ontdekken met de SkyTrain of rivierboot (express - oranje vlag). Ik ga zeker terug!

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank SidneyCrabs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2019
Google-vertaling

Dear SidneyCrabs,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thanks for giving us a try and thank you for your review of your Chatrium experience. I am thrilled to read that you have such a high impression of our facilities and services.

We truly hope it will not be too long before we have the pleasure of welcoming you back at Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2018

Fantastisch Ontbijt lunch diner.Prachtig zicht over de mekong River . Zwembad is super gelegen . Alles is tot in de puntjes verzorgd . Het onthaal was top . Ik heb geen enkel min punt gevonden . Prijs kwaliteit top

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank CarolineS1929
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 december 2018
Google-vertaling

Dear CarolineS1929,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

May I start by thanking you for taking the time to post a review of your recent stay at our hotel. Your valuable feedback is highly appreciated. I am thrilled to read that you have such a high impression of our facilities and services.

We truly hope it will not be too long before we have the pleasure of welcoming you back at Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 december 2018

Wij hadden een heerlijke kamer met uitzicht op de rivier. Prima bed en een hele mooie kamer. Erg goed ontbijt buffet. We hebben ook een avond buffet gegeten wat ook zeer goed was. Mooi zwembad en zeer hartelijk personeel

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 371carlad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2018
Google-vertaling

Dear 371carlad,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

May I begin by thanking you for reviewing your stay on TripAdvisor and my entire team and I are very happy to read that you had a satisfying experience at our hotel and we hope we left you with some lasting memories of your experience in Thailand.

We hope that on your next visit to Thailand you would do us the honour of staying with us once again.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 december 2018 via mobiele applicatie

Het is een groot hotel met 32 verdiepingen! Het ontbijt is er zeer uitgebreid en vooral Aziatisch. Groot openlucht zwembad. Heeft verschillende restaurants. Het hotel heeft een eigen pier met bootjes die je tot aan de centrale pier gratis brengt. Het enige minpuntje nu is dat er een nieuw gebouw naast gezet wordt en dat je om 5u 's morgens al hoort werken eraan. Verder goed hotel!

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Kristel1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 december 2018
Google-vertaling

Dear Kristel1963,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

May I begin by offering a sincere thank you for having stayed at our hotel and for posting a review on this platform. My entire team and I are very happy to read that overall you had a satisfying experience at our hotel.

Please accept my sincere apologies for having been disturbed by the neighboring construction site. However, please allow me to politely refute your claim that construction work starts as early as 5am in the morning. We have an agreement with the construction management that no noisy work can be carried out before 8am and I have to say that thus far this agreement has been honored accordingly. There might be some movement on the construction site during early hours which generally doesn't involve any noise disturbance.

If your travels ever bring you back to Thailand we would be delighted to welcome you again at Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2018 via mobiele applicatie

The room very big.De kamwr is uitstekend,goeie uitzicht aan de rivier op de 27 etage.Uitstekend service,goed ontbijt,vriendelijke personeel,Sup Piboon en sup kuakul Room Piyanut .Heel mooie omgeving ,lijn boot speciaal van het hotel naar centraal station en handig overal naartoe te gaan.Echt uitstekend.Ik zou iedereen aanbevele.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Man1954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2018
Google-vertaling

Dear Man1954,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

First and foremost, thank you for taking some of your precious time to write a review on TripAdvisor and share the experience of your stay with all the other readers on this platform.

Your comments are extremely important in revealing what our valued guests are thinking and allowing us to maintain the high levels of service that we have set ourselves. I am happy to hear that you enjoyed all aspects of your stay with us and especially appreciated the hospitality of our staff.

We would be delighted to have the opportunity of welcoming you back soon.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken