Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (9.527)
Beoordelingen filteren
9.527 resultaten
Waardering van reizigers
6.674
2.318
411
81
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
6.674
2.318
411
81
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 9.527 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2018 via mobiele applicatie

Het Chatrium is een uiterst comfortabel hotel met ruime en goed ingerichte suites. Het uitzicht over de rivier is prachtig. Goede voorzieningen; mooi zwembad en goede fitness ruimte. Meerdere restaurants maken het leven aangenaam. Personeel vriendelijk, behulpzaam en adequaat.
Het hotel heeft een eigen taxibootje waarmee je naar het dichtstbijzijnde station wordt gebracht; hier kun je overstappen op een boot taxi of de metro.

Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
Bedank Bredam59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Bredam59,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thanks for choosing Chatrium Hotel Riverside and review your stay on TripAdvisor. We are more than delighted to know that you enjoyed your time with us and highly appreciate your feedback as well as your recommendation of our hotel.

Please do not hesitate to look us up at our hotel's website when you plan for your next trip to Bangkok. We offer many exciting packages and offers, and my reservation team will be delighted to help you in any way they possibly can.

We look forward to welcoming you soon again.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2018 via mobiele applicatie

Chatrium is een echte aanrader voor families om te verblijven in Bangkok. Top kamers (extra bed geen probleem). Wij hadden nog een 2de mee. Ook dat past makkelijk op de kamer. De bedden zijn super. Zwembad op de 6de verdieping is super relaxt (minimaal 50m lang). De uitsmijter is toch wel iedere ochtend het ontbijt buffet. Onovertroffen en hebben wij nergens anders zo goed ervaren: genieten!

Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
Bedank Fam T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Fam T,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thank you kindly for having stayed with us and more importantly, providing us with the opportunity to be of service to you. It is a great pleasure to know that you had a pleasant and satisfying experience at our hotel.

Please do not hesitate to look us up at our hotel's website when you plan for your next trip to Bangkok. We offer many exciting packages and offers, and my reservation team will be delighted to help you in any way they possibly can.

We would be delighted to have the opportunity of welcoming you back soon.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2018

Heel mooi en sfeervol hotel aan de oever van de rivier. Uitstekend en vriendelijk personeel. Lekkere internationale keuken. Probeer een kamer aan de rivierzijde. Uitzonderlijk uitzicht (ook vooral bij nacht)

Kamertip: probeer aan de rivierkant
  • Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Peter V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Peter V,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thank you kindly for having stayed with us and more importantly, providing us with the opportunity to be of service to you. It is a great pleasure to know that you had a pleasant and satisfying experience at our hotel.

We look forward to welcoming you back again with us, and when you plan for your next trip, please do not hesitate to look us up at our hotel’s website, where you will find one of many of our exciting packages and offers, and our associates will be more than happy to serve you.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2018

Prima hotel, gelegen nabij het centrum van Bangkok.

- Zwembad is prima
- Vriendelijk personeel
- Locatie net iets uit centrum maar transport ( per bootje ) naar skytrain is prima geregeld.
- Ontbijt is goed.

Kamer met uitzicht over de rivier een aanrader.

Kamertip: Ga voor een kamer met rivier uitzicht
  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marcel013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 juli 2018
Google-vertaling

Dear Marcel013,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

I wish to sincerely thank you for posting a review on TripAdvisor, this means a lot to us. I am delighted to read that you enjoyed your stay and would like to thank you for sharing your impressions with other people from around the world.

For your next visit to Thailand, please do not hesitate to look us up at our hotel’s website, where you will find one of many of our exciting packages and offers, and our associates will be more than happy to serve you.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2018

Goed Hotel in Bangkok waar je voor een redelijke prijs kunt slapen. Vooral de rivier en boot service zijn geweldig hier. Kom graag terug hier! Heerlijk paar dagen Bangkok bekijken vanuit hier is zeker geen straf!

Kamertip: Vraag om een kamer op hogere etage voor het beste uitzicht!
  • Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Marcv3070
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gmchatrium, General Manager van Chatrium Hotel Riverside Bangkok, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2018
Google-vertaling

Dear Marc v,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

I wish to sincerely thank you for posting a review on TripAdvisor, this means a lot to us. I am delighted to read that you enjoyed your stay and would like to thank you for sharing your impressions with other people from around the world.

We are looking forward to welcoming you back soon to Chatrium Hotel Riverside for another remarkable stay.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken