Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (1.200)
Beoordelingen filteren
1.200 resultaten
Waardering van reizigers
568
465
118
28
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
568
465
118
28
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.200 beoordelingen
Beoordeeld op 10 november 2019 via mobiele applicatie

Stadshotel in de wijk Sukhumvit. Leuke hippe wijk in Bangkok . Bedden zijn heerlijk en zacht voor Thaise begrippen. Schone kamer en prima badkamer. Ontbijt prima voor Thaise begrippen. Aardig en behulpzaam personeel spreken goed Engels. Rooftop pool en bar is heerlijk na een warme dag in deze stad

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Arienne1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Piyaporn_Kwan, General Manager van Travelodge Sukhumvit 11, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2019

Dear Arienne1970,

Thank you for choosing the Travelodge Sukhumvit 11 as your hotel during your recent visit and for taking the time to provide us with your valuable feedback.

We are pleased to learn that you enjoyed our convenient location, comfy bed, variety of breakfast, cozy rooftop swimming pool and the hospitality from our staff. Thank you very much for sharing such gracious comments; it gives us energy to continue the excellent service. Your comments have been shared with the relevant department heads and team members concerned. This valuable feedback allows us to continually monitor and improve both quality of our products and standards of services provided.

Again, thank you for sharing your experience. The team and I look forward to having you back again in a not too distant future.


Best regards,
Piyaporn Hempornwisan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2019

Mooi hotel, zeer centraal gelegen. Vriendelijke en behulpzame werknemers! Een aanrader! Het zwembad op het dak was de max! Ontbijt was maar 3 euro per persoon en echt lekker! Wij hebben genoten van ons verblijf!

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Alex D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Piyaporn_Kwan, General Manager van Travelodge Sukhumvit 11, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2019

Dear Alex D,

We are extremely privileged to hear that you love our convenient location, spacious room, tasty breakfast, cozy rooftop swimming pool and service from our staffs. Thank you so much for taking the time to leave this great feedback.

We take pride in everything we do to ensure that our guests feel at home and to make their stay one that is memorable and it gives us great pleasure to read that we succeeded. We will pass your kind words to entire team. We do hope that we have the pleasure of welcoming you back to the hotel very soon again.

Best regards,
Piyaporn Hempornwisan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2019

Het is een mooi, schoon hotel. Mooie schone kamers. Bedden erg fijn en niet zo hard als vaak in Thailand. Ontbijt was prima. Dineren niet aan te raden, slechtste wat we op onze hele vakantie gegeten hebben, maar er zijn genoeg opties in de buurt.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hamond2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Piyaporn_Kwan, General Manager van Travelodge Sukhumvit 11, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2019

Dear hamond2019,

Thank you for taking the time to share your stay experience on TripAdvisor. It is our pleasure to hear that you appreciated our spacious and clean room, buffet breakfast and the comfortable bed. However, we have to apologize regarding the dinner that you felt it was not that you expected. The team here strives to continually improve the guest experience and it is through the feedback such as yours that we learn what we do well and what we can improve on.

Again, thank you very much for your feedback and recommendation. We are looking forward to welcoming you for another enjoyable stay.

Best regards,
Piyaporn Hempornwisan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2019

Wel netjes en een goede locatie, maar erg veel jonge toeristen die een eigen feestje bij de pool maken met veel cocktails en eten. Op de kamers ontbraken nog wel wat spullen, maar de behulpzaamheid van de medewerkers is groot!

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank mvisse508803
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Piyaporn_Kwan, General Manager van Travelodge Sukhumvit 11, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2019

Dear mvisse508803,

Thank you for taking the time to share your stay experience on TripAdvisor.

It is our pleasure to hear that you appreciated our convenient location and service from our staff. The team here strives to continually improve the guest experience and it is through the feedback such as yours that we learn what we do well and what we can improve on.

Again, thank you very much for your feedback. We are looking forward to welcoming you for another enjoyable stay.

Best regards,
Piyaporn Hempornwisan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2019

Goed hotel met schone kamers, goede bedden en een fijn zwembad op het dak met leuk uitzicht over de stad. Elke middag is er happy hour aan het zwembad. Daarnaast bevindt het hotel zich in een leuke buurt met veel restaurantjes en barretjes. Tip: Wij hadden van te voren geen ontbijt geboekt, dit kan je ter plekke namelijk voor de helft van de prijs reserveren!

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Lotmc94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Piyaporn_Kwan, General Manager van Travelodge Sukhumvit 11, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2019

Dear Lotmc94,

Thank you very much for staying at Travelodge Sukhumvit 11 during your visit to Bangkok. It brings us much joy to hear that you enjoyed our convenient location, clean room, comfortable bed and cozy rooftop swimming pool. We truly appreciate your compliments. Your kind words will definitely be shared to all staffs for their further encouragement.

When you do decide to return to Travelodge Sukhumvit 11, please let us know, as we will be very happy to oversee a reservation with privilege for you.


Best regards,
Piyaporn Hempornwisan
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken