Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ariyasomvilla
Hotels in de buurt
123 US$
102 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
196 US$
166 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Amari Watergate Bangkok(Bangkok)
156 US$
125 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shanghai Mansion Bangkok(Bangkok)(Heel veel waar voor je geld!)
69 US$
53 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Furama Silom(Bangkok)
58 US$
45 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Millennium Hilton Bangkok(Bangkok)
166 US$
111 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Conrad Bangkok Hotel(Bangkok)
165 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shangri-La Hotel Bangkok(Bangkok)
239 US$
157 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
165 US$
132 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 172 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

138 US$
111 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.616)
Beoordelingen filteren
1.616 resultaten
Waardering van reizigers
1.352
225
28
7
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.352
225
28
7
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.616 beoordelingen
26 augustus 2013 beoordeeld

Wij hadden hooggespannen verwachtingen, deze werden echter meer dan waargemaakt. Een heerlijk hotel, met mooie sfeervolle kamers (wij hadden 2 connecting rooms). Prachtig zwembad, fijne massages, goed restaurant. Alles was top! Ligging is handig, om de hoek kan je met een expressboot naar het centrum. Als we weer naar Bangkok gaan, komen we hier zeker terug.

Kamertip: Er is de mogelijlheid van connecting rooms.
  • Verbleef: juli 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
4  Bedank AnoukJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2013 beoordeeld

Dit hotel is werkelijk een oase in de stad Bangkok!! Het zeer sfeervolle en kleinschalige hotel ligt in hartje centrum Bangkok, dichtbij alle belangrijke bezienswaardigheden en de shopping centra. Ook ligt het dicht bij de skytrain. Het hotel heeft een mooie tuin met een heerlijk zwembad en Spa en zeer luxe mooie grote kamers. Voor het personeel is werkelijk niets te veel, het hotel is zeer sfeervol, de inrichting is modern gecombineerd met traditioneel Thais, het restaurant serveert heerlijk eten en het ontbijt is heel goed en uitgebreid. Ik kan me echt geen beter en sfeervoller hotel in Bangkok voorstellen!!!

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Jetske2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 maart 2013 beoordeeld

Dit hotel uitgezocht op basis van de beoordelingen op Tripadvisor.
Locatie is prima aan het eind van Soi 1 op loopafstand van de BTS en Sukhumvit Road.

Ontvangst vriendelijk en efficiënt en een upgrade gekregen naar een Deluxe kamer.
Kamer was prima, goed bed, gratis minibar en prima badkamer.
Zwembad heerlijk na een hete dag in Bangkok.
Ontbijt zeer uitgebreid en je kunt nemen wat je wilt.
Diner in het vegetarische restaurant ook erg goed en wij houden echt wel van vlees, maar geen seconde gemist.
Eigenaar is veel te zien in het hotel en spreekt met alle gasten. Zeer aardige man.

Zouden we terugkeren? Ja als de kamers beter geïsoleerd worden want het hotel ligt aan een druk kanaal waar zeer frequent longtail boten met forensen doorheen varen vanaf 0615 tot 1900. Maar dat hoort ook een beetje bij de drukte van Bangkok.
Aandachtspuntje maar absoluut geen reden om niet in het hotel te verblijven.

Prima alternatief om eens niet in een hotel van een grote keten te slapen.

Verbleef: maart 2013, reisde met een partner
1  Bedank Ritchy41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2011 beoordeeld

Na twee weken gereisd te hebben door Thailand, de laatste 2 nachten doorgebracht in Bangkok. Ariysom Villa was de perfecte plek om rust te vinden in het chaotische Bangkok en te genieten van de laatste dagen vakantie. De kamers zijn prachtig en luxe, staff is aardig en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. In een aantal reviews wordt gezegd dat de staff niet goed Engels spreekt, dit klopt wel, maar is zeker geen reden om dit hotel links te laten liggen. Plus we kregen proactief een late check out kamer (gratis) nadat wij vermeldden dat onze vlucht avonds laat vertrok. Niets dan lof voor Ariyasom Villa! Wij komen zeker terug!

Kamertip: Deluxe kamers aan het zwembad zijn fantastisch
  • Verbleef: november 2011, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Nicolientje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
25 september 2011 beoordeeld

Aan het einde van onze "drukke" reis naar Laos en Thailand, besloten we enkele dagen door te brengen in de fantastische stad Bangkok in het Ariyasomvilla Hotel.
Het hotel is een echte oase van rust in de grote en charmante chaos van Bangkok.
De kamer was absoluut geweldig, de gerechten voorgesteld door het restaurant waren uitstekend en het personeel zeer professioneel en vriendelijk.
Eigenlijk ... als je naar Bangkokgaat, moet je naar dit hotel gaan!

Bedank Agnese G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.it. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken