Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (266)
Beoordelingen filteren
266 resultaten
Waardering van reizigers
55
101
74
21
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
55
101
74
21
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 266 beoordelingen
22 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig en goedkoop hostel. Leuke gezamelijke ruimte met kantine waar wat te eten en drinken besteld kan worden. Kamers wat verouderd maar prima voor wat je betaald.
Locatie is ook top. We werden heel vriendelijk ontvangen door het personeel.

Verbleef: maart 2017
Bedank Marlouschiks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 26 april 2017
Google-vertaling

Dear,

Thank you for sharing your experience with us.

We are glad that you enjoy our hotel staff, facilities and location. We are planning a full refurbishment of all the room and we hope to welcome you again at New Road Guesthouse for your future stay in Bangkok.

For any queries, please do not hesitate to get back to me.
Warm regards,
Mr Julien Dupont.
Front Office Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier 4 nachtjes verbleven. De eerste nacht hebben wij in een ventilator kamer geslapen. Erg kleine kamer (letterlijk een hok), vies, oud, warm en de badkamer is ook erg vies. Daarna hadden wij een airconditioning room gehuurd, deze kamer was erg groot, schoon, badkamer schoon, bed lekker!

Het hostel beneden is erg gezellig! Een hele lekkere lounge set buiten en binnen ook meerdere lounge mogelijkheden. Tours bij het hostel wel erg duur!

Verder prima hostel

Verbleef: februari 2017
1  Bedank Jolijn1994
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 5 februari 2017
Google-vertaling

Dear,

We would like to thank for your prompt feedback.

We do apologize for the inconvenient you had on your first night with Fan Room. This room is our cheapest room and the comfort is totally different than the room with Air Con.

We hope to see you again very soon at New Road Guesthouse for your future stay in Bangkok.
Warm Regards,
Mr Julien Dupont.
Front Office Supervisor.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het verschilt echt per type kamer of het goed is of niet. De goedkoopste ventilator kamer(350b) niet doen. Superklein, deur kan amper open en niet schoon. Wij hadden zelfs verschillende insecten in bed. De normale ventilatorkamer zou oke moeten zijn. Wij hebben uiteindelijk gratis upgrade gekregen naar airco kamer. Die wad een beetje klein maar zeker goed te doen. Heerlijk geslapen en lekker warme douche.
De sfeer in de lobby is ook goed. Lekkere lounge binnen en buiten. Eventueel drinken en eten te bestellen. Computers met internet maar ook gratis wifi natuurlijk. Locatie is okee, niet superdicht bij de skytrain maar wel dicht bij levendige bangrak foodmarkt en bij de goedkope ferry die je overal heen kan brengen.

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
Bedank Corbin S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 30 januari 2017
Google-vertaling

Dear,

Thank you for your prompt reply, we really appreciate it.
We do apologize for the inconvenient happen in your first room and we are glad that a solution has been found to make you enjoy your end of your stay with us.

We hope to see you again very soon at New Road Guesthouse for your future trip in Bangkok.

For any queries, please feel free to contact us.
Warm regards,
Mr Julien Dupont.
Front Office Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten is heerlijk, mensen zijn vriendelijk. Op tien minuten loopafstand zit je in riverside city een shopping mall met eetkraampjes buiten waar je in de avond (iig in het weekend) heerlijk kan eten. Op een half uurtje lopen dichtstbijzijnde treinstation. Chinatown is ook op loopafstand. Co van Kessel fietstours ook op tien minuten afstand. Deze tours zijn super! Hostel verder schoon.

Verbleef: september 2016, reisde alleen
Bedank Charlotte L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben 1 nacht in deze guesthouse geboekt, nadat we goede scores op tripadvisor, booking,... gelezen hadden. Het is een heel duur verblijf, te duur voor de piepkleine kamer. De kamer was ook super warm en had enkel een klein venstertje en een fan. De badkamerdeur gaat niet helemaal open want het toilet staat in de weg ( heel kleine badkamer dus). De wifi viel altijd weg en had heel weinig verbinding. Ook de 2 computers in de lobby hadden slechte verbinding. Kortom, je vind goedkopere en betere guesthouses dan de new road.

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
Bedank KoenMarijke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Berit B, Manager van New Road Guest House, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 februari 2016
Google-vertaling

Dear Traveller,
Thank you for staying with us and for taking a bit of time to give us feedback. We appreciate that!

During your stay, you stayed in our Backpackit Fan room priced at THB 700 for 2 persons. For Bangkok stays, and compared to other hostels/hotels in our area, we find this a very cheap price for a private room with private shower and bathroom inside. We also have more spacious rooms available with aircon and/or in comfort standard. We are sorry that the room did not live up to your expectations, but hope that you could enjoy our cosy and spacious common areas instead.

For the Wifi, I am sorry to hear about your experience. We are in an old area of Bangkok where technology can be a challenge. For the same reason, we have just installed optic fibre cables to strengthen the network and stability. It has been a challenge for us and our supplier to make it work seamless, but we are determined to make it happen, and to fix the last bits and pieces. We are sorry about the inconvenience caused to you.

In general, we hope you enjoyed your stay in Bangkok, and made the most of the city while you were here. Happy onwards travels.

Best Regards,
Ms Noom & Berit Bonde - New Road Guest House & Go Beyond Asia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken