Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Shanghai Mansion Bangkok(Bangkok)(Heel veel waar voor je geld!)
51 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Millennium Hilton Bangkok(Bangkok)
99 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Conrad Bangkok Hotel(Bangkok)
167 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Dream Bangkok(Bangkok)
81 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
143 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Chatrium Hotel Riverside Bangkok(Bangkok)
185 US$
96 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
154 US$
144 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
SO Sofitel Bangkok(Bangkok)
408 US$
185 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
320 US$
263 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shangri-La Hotel Bangkok(Bangkok)
187 US$
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.256)
Beoordelingen filteren
3.256 resultaten
Waardering van reizigers
2.185
835
159
48
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.185
835
159
48
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.256 beoordelingen
3 juli 2017 beoordeeld

heb had diverse ragen voor en tijden s de boeking van het hotel
de reactie tijd via e mail was erg snel en duidelijk en nu snel geneiten van de vakantie en de luxe van het hotel echte review komt maar al zeer welkom geheten via klaanten service helemaal top

  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank U572ZNpeterk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VIEHotelBangkokAdmin, General Manager van VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2017
Google-vertaling

Dear U572ZNpeterk,

Greetings from VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel!

Thank you very much for taking the time to share your experience of VIE Hotel Bangkok. Our dedicated team is always delighted to hear when one of our guests has had a memorable stay with us. I will pass on your compliments.
We look forward to welcoming you back to VIE Hotel Bangkok in the future.

Sincerely,

Melissa Shaw (Ms.)
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 april 2017 beoordeeld

Prachtig hotel, Sofitel-kwaliteit - need I say more! Uitermate behulpzaam en vriendelijk personeel. Vlakbij de malls van Siam. Het hotel heeft een tuktuk-service naar die malls, dus niets geen gedoe met taxi's e.d. Mooie kamer en een heel comfortabel bed. Leuke lounge beneden met op gezette tijden live muziek. Goede uitvalsbasis voor activiteiten in Bangkok.

  • Verbleef: april 2017, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank MaceoMorbeck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VIEHotelBangkokAdmin, General Manager van VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 april 2017
Google-vertaling

Dear Roy T,

Greetings from VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel!

We always appreciate comments regarding a great stay at VIE Hotel Bangkok. It was a pleasure to receive feedback from you and I will share your comments with our team. I am sure that your remarks will serve as direct encouragement to all our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience. We hope your next visit will be as pleasant as this one.

Sincerely,

Melissa Shaw (Ms.)
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2017 beoordeeld

Modern trendy hotel op loopafstand van de BTS, Siam square en MBK. Mooie lobby met vriendelijke staf. Ruime modern ingerichte kamer met prima badkamer. Bedden liggen goed. Het ontbijt is uitstekend. Ruime keuze uit internationale gerechten. Het zwembad is heerlijk na een drukke dag in de stad. De staf bij het zwembad is zeer gedreven en hulpvaardig; wij hebben zijn hulp zeer gewaardeerd. Hij let goed op dat handdoeken weggehaald worden als gasten vertrekken, zodat ligbedden niet onnodig bezet blijven. Ook komt hij af en toe een glas koel water met fruit of een waterijsje brengen. Het eten bij het zwembad is van zeer goede kwaliteit.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Annadezwaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VIEHOTELBANGKOK, General Manager van VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 februari 2017
Google-vertaling

Dear rioolrat,

Greetings from VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel!

Thank you for your positive comments. It’s always a pleasure to know that we have met or exceeded our guests’ expectations. We look forward to welcoming you back to VIE Hotel Bangkok in the future.

Sincerely,

Melissa Shaw (Ms.)
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2017 beoordeeld

Heel mooi hotel in de buurt van alle shoppingmalls.
Hotel ligt ook vlakbij de skytrain, die het makkelijk maakt om de stad te verkennen.
Prachtig zwembad, relax gelegen, met bar.
Zeer grote fitness zaal.
Super ontbijt - enorm veel keuze.

Kamertip: Boek zeker een suite ! De meerprijs is het zeker waard.
  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ChrisD_02
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VIEHOTELBANGKOK, General Manager van VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 januari 2017
Google-vertaling

Dear ChrisD_02,

Greetings from VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel!

We very much appreciate your comments regarding your stay at the VIE Hotel Bangkok. It is always a pleasure to receive positive feedback.

I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Melissa Shaw (Ms.)
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig, hogere segment hotel in de buurt van het ov, de shoppingmalls en lokale eettentjes. Om tot rust te komen hadden wij een Vie suite van 81 m2 op de 21e étage met uitzicht over de stad en met zicht op BTS en het huis van Jim Thompson.
Het zwembad op de 10e étage is goed om zo af en toe verkoeling op te zoeken.
Op verzoek kan gratis gebruik worden gemaakt van de Vie hotel tuk tuk. Deze brengt je weg naar bestemmingen om en rond het hotel.
Het ontbijt is gevarieerd van Aziatisch tot Westers. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel!

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank NCLvAT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VIEHOTELBANGKOK, General Manager van VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2016
Google-vertaling

Dear NCLvAT,

Greetings from VIE Hotel Bangkok, MGallery by Sofitel!

Thank you for your positive comments. It’s always a pleasure to know that we have met or exceeded our guests’ expectations. We look forward to welcoming you back to VIE Hotel Bangkok in the future.

Sincerely,

Melissa Shaw (Ms.)
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken