Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
iCheck inn Mayfair Pratunam
Hotels in de buurt
Anantara Riverside Bangkok Resort(Bangkok)
163 US$
124 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 152 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

195 US$
166 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Chatrium Hotel Riverside Bangkok(Bangkok)
236 US$
121 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Millennium Hilton Bangkok(Bangkok)
131 US$
110 US$
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
SO Sofitel Bangkok(Bangkok)
207 US$
187 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shangri-La Hotel Bangkok(Bangkok)
241 US$
158 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Shanghai Mansion Bangkok(Bangkok)(Heel veel waar voor je geld!)
71 US$
55 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Dream Bangkok(Bangkok)
99 US$
79 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
154 US$
116 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Conrad Bangkok Hotel(Bangkok)
169 US$
150 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 170 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (697)
Beoordelingen filteren
697 resultaten
Waardering van reizigers
156
355
129
36
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
156
355
129
36
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 697 beoordelingen
6 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

2e keer hier tijdens dezelfde vakantie. Bed ligt goed, vriendelijke personeel, ontbijt is niet gigantisch maar prima. Locatie ligt prima, zoals je het zelf bekijkt. Als je toch richting het paleis zou willen gaan pak je een taxi aan de hoofdweg. Voor wat losse centen sta je er.

Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
Bedank Eva H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2014 beoordeeld

Gelegen in de schaduw van het Baiyoke (hoogste gebouw BKK) ligt het hotel centraal voor diegene die naar de bekende grotere malls wilt. Tevens ligt het hotel op 5 minuten lopen van de eind halte van de airport link (Phayathai). Overige bezienswaardigheden zoals Grand Palace, Wat Arun, Wat Pho, etc.... zijn allemaal wat verder weg.

Bij aankomst in hotel werden wij geupgrade van standaard kamer naar luxe kamer wat natuurlijk nooit verkeerd is. Kamer is erg ruim met een king size bed en is tevens spotless.

Het buffet ontbijt met de gebruikelijke scrambled eggs, ham en Thaise gerechten is goed.

Personeel van het hotel is heel vriendelijk en kunnen veel informatie geven over de bezienswaardigheden.

Hebben hier maar 1 nachtje gezeten voor het inslaan van souvenirs alvorens we zouden terug vliegen naar huis maar wij vinden prijs/kwaliteit van het hotel erg goed.

  • Verbleef: oktober 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ferry1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2014 beoordeeld

Wij hadden een late incheck vanwege een late vlucht.

Hotel ligt ver weg. Ergens diep in een steegje.

Ontvangst was niet zo geweldig. We hadden een extra bed gevraagd, werd netjes gebracht. Alleen door een medewerker die veel alcohol op had. Liep vervolgens weg en liet de deur wijt open staan. Wij met de gedachten dat hij terug zou komen met de wifi wachtwoord.
(Wifi moet je trouwens een Engelse taal voor gebruiken, want blijkbaar werkt het met een Nederlandse taal niet)

De kamer ruikt muf en er zitten veel muggen op de kamer. Badkamer is niet heel schoon. Voor prijs wat je betaald kun je ergens anders beter krijgen.

  • Verbleef: juli 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dawdejong
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2014 beoordeeld

1 overnachting gedaan in een goede kamer op de 8e verdieping. Prijs kwaliteit is zeker goed. Ligging is alleen wat minder. De wijk eromheen is niet zo leuk. Wel dicht bij Phaya Thai station zodat vervoer met de skytrain makkelijk is, ook naar het vliegveld.

  • Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank M K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2012 beoordeeld

Dit hotel lijkt enigzins achteraf te liggen, maar met de tuk-tukservice van het hotel sta je binnen 3 minuten in de winkelstraat dicht bij de skytrain. Ook heel goed te lopen!!
Goed ontvangst door zeer vriendelijk personeel. Het personeel geeft graag tips en uitleg hoe je het beste door Bangkok kan reizen. Nette hotelkamer met goede badkamer waaronder een heerlijke douche. Goede (aan de harde kant) bedden. Kamers absoluut niet gehorig!
Ontbijt prima verzorgd. Niet heel uitgebreid, maar alles is vers.
Dit hotel is echt een aanrader voor een verblijf in bangkok!

  • Verbleef: juli 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Willemaaike v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken