Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dakterras restaurant mudden in souks”
Beoordeling van Cafe Des Epices

Cafe Des Epices
Geclassificeerd als nr. 164 van 1.170 Restaurants in Marrakesh
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 2 US$ - 6 US$
Keukens: Fastfood, Soepen
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Ontbijt
16 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk dakterras restaurant midden in de souks. Westers en Marokkaanse gerechten. Wel wat duurder maar moeite waard.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank arjenvoo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
laftimigroup, Agence/Consultant van Cafe Des Epices, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2020
Google-vertaling

Thank you for sharing your pleasant review with us
We are glad that you had such a good time during your visit.
You are welcome back anytime.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (5.984)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 5.984 beoordelingen

12 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke relaxe zaak met een variërende kaart.
Eten is heerlijk en de sfeer zeer o ontspannen. Alles bereid met verse producten. Geenn hoogstaand culinair niveau maar prima prijs kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Thijs P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
laftimigroup, Agence/Consultant van Cafe Des Epices, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2020
Google-vertaling

We are happy to hear that you had a good time with us and we thank you for sharing it with us.
We hope we can receive you again soon.
It’s always a pleasure.


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2020 beoordeeld

Leuk aangekleed cafeetje, met heerlijk eten voor een goede prijs. Op het dakterras heb je een prima uitzicht over de markt op Rahba Kedima square

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dutchsnapper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
laftimigroup, Agence/Consultant van Cafe Des Epices, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2020
Google-vertaling

Thank you for sharing your pleasant review with us
We are glad that you had such a good time during your visit.
You are welcome back anytime.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi aangekleed, live dj, prima bediening en internationale kaart incl wijnkaart. Uitstekende kwaliteit.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank PetraP2107
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
laftimigroup, Agence/Consultant van Cafe Des Epices, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020
Google-vertaling

Dear Petra, thank you for your review, but I think you are mistaking Café des épices for another restaurant, as we do not have a live DJ nor a wine list.
We hope to see you very soon at Café des épices.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten op het dakterras van dit restaurant. Leuk gelegen, naast dit restaurant zit een vloerkledenzaakje, tip: maak daar een mooie foto.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank selwind
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
laftimigroup, Agence/Consultant van Cafe Des Epices, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2020
Google-vertaling

Thank you for sharing your pleasant review with us
We are glad that you had such a good time during your visit.
You are welcome back anytime.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Des Epices bekeken, bekeken ook

Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 

In Cafe Des Epices geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding