Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke gezond lunchen!”
Beoordeling van Marrakech Henna Art Cafe

Marrakech Henna Art Cafe
Geclassificeerd als nr. 76 van 1.170 Restaurants in Marrakesh
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 0 US$ - 12 US$
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
23 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In de Souks op een hoekje is het lunch café. Klein en knus. Er is genoeg keuze uit diverse drankjes/thee/koffie en eten... keuze is daardoor moeilijk maar dan kun je er vaker eten tijdens je verblijf. Vriendelijke bediening en kleurrijke een kleine schone toilet. Het pandje heeft meerdere verdiepingen. Uiteraard kun je hier ook henna laten zetten.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Mariette458
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.287)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.287 beoordelingen

18 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Emma laat hier een henna tekening zetten op haar hand en vingers.
Boven op het terras kun je drinken en eten

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank JanHeijmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lorikgordon, Owner van Marrakech Henna Art Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2019

Dear JanHeijmans,

Thanks so much for this lovely review. We are happy that you had a good experience with us, and we would lovez to have you as our guest again some day.

With warmest wishes,

Lori, Rachid and the Marrakech Henna Art Cafe family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2019 beoordeeld

Gezellige plek met lekker eten aan een zeer goede prijs. Bij het binnenkomen wordt je zeer vriendelijk ontvangen door de persoon aan de receptie die je alles uitlegt over de henna. Je krijgt dan een boek met foto's mee waaruit je kan kiezen tijdens je eten boven op één van de twee dakterassen (meer dan 100 mogelijkheden voor henna en prijzen zijn ook hier zeer schappelijk). Jammer genoeg hebben wij de henna niet kunnen laten zetten aangezien er teveel volk zat en wij geen tijd meer hadden.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank laliepaquet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lori G, Owner van Marrakech Henna Art Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 april 2019

Dear laliepaquet,

Thank you so very much for this lovely review of our cafe. We are very happy that you enjoyed your time with us, and so sorry that we couyld not squeeze you in for a henna tattoo-we hope you can come back and have one from our fabulous artists some other time!

With warmest wishes,

Lori, Rachid and the Marrakech Henna Art Cafe family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Beetje moeilijk te vinden, maar ik ben erg blij dat we hebben doorgezet. Personeel is erg vriendelijk en sommige spreken Engels. Ik was hier speciaal heengegaan om henna te laten doen. De vrouwen die dat doen zijn er erg goed in, ik had een design via de telefoon laten zien en binnen 20 minuutjes stond het precies zoals op de foto op mijn hand en arm, echt prachtig. Prijzen voor de hand en onderarm ligt zo rond de 200 dhs. Dit is duurder dan bijvoorbeeld op de markt, maar hier weet je zeker dat het goede henna is.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank findmeunderthepalm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lori G, Owner van Marrakech Henna Art Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2019

Hi Beoordeler1,

Thanks so much for this lovely review of our cafe. We are very happy that you enjoyed your time with us, and happy too tht you recognize the quality of our henna designs

With warmest wishes,

Lori, Rachid and the Marrakech Henna Art Cafe family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2019 beoordeeld

Aardige ontvangst en kwalitatief zeer goede henna. Duidelijke prijzen voor de henna in een mooi boek.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sandor D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lori G, Owner van Marrakech Henna Art Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2019

Dear Sandor D,

Thanks so much for this lovely review of our cafe. We are so happy that you recognized the quality of our henna designs!

With best wishes,

Lori, Rachid and the Marrakech Henna Art Cafe family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Marrakech Henna Art Cafe bekeken, bekeken ook

Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
Marrakesh, Regio Marrakech-Tensift-El Haouz
 

In Marrakech Henna Art Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding