Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Riu Tikida Dunas
Hotels in de buurt
70 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
160 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
232 US$
170 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
85 US$
77 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Iberostar Founty Beach(Agadir)
353 US$
194 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Aan het strand
  • Zwembad
156 US$
136 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
146 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Atlantic Palace Agadir(Agadir)(Heel veel waar voor je geld!)
96 US$
87 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Kenzi Europa(Agadir)(Heel veel waar voor je geld!)
72 US$
62 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
149 US$
143 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (3.943)
Beoordelingen filteren
3.943 resultaten
Waardering van reizigers
2.110
1.275
392
108
58
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.110
1.275
392
108
58
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 3.943 beoordelingen
19 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goed eten, heel goed service, heel goeie animatie zoals Achraf en Fatima als je iets vraagt leggen ze alles uit. De hamman was heerlijk. Heel mooi en goed hotel. Heel vriendelijk en we komen zeker nog eens terug!

Verbleef: januari 2017, reisde met familie
Bedank Solana D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2017 beoordeeld

Heel goed hotel, lekker eten, toffe animatie, leuke mensen zoals Achraf en Fatima die daar werken vriendelijk en tof danku voor de mooie vakantie
De bediening is ook heel goed ze zijn hier heel lief !

Kamertip: Kamer met zee zicht
  • Verbleef: januari 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank sandracoopman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2017 beoordeeld

We zijn hier in 2016 tijdens de herfstvakantie geweest. Het hotel is zeer verzorgd en heeft mooie en goed onderhouden groenzones. Er zijn verschillende mooie en grote zwembaden. Eén zwembad wordt geleidelijk dieper, waardoor het ideaal is voor kleine kinderen. De animatoren waren zeer verantwoordelijk en hielden de kinderen zeer goed in het oog. Wat ons vooral is bijgebleven, is de vriendelijkheid van het personeel. Geen moeite is voor deze hardwerkende mensen te veel. Het eten is lekker (vooral de groentebereidingen), maar wordt na een week wel wat eentonig. Wij hadden die week temperaturen tussen de 28 en 35 graden en overwegend zonnig weer. De kamers zijn goed in orde, maar niet top. Het water van de douche versprong ook vaak naar te heet of te koud.
Samengevat: het ideale hotel om in de herfst nog een week van de zon en de rust te genieten.

Kamertip: Probeer een kamer aan de straatkant te vermijden. Onrustige slapers kunnen hier eventueel last van ondervinden.
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank thijsvangoidsenhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Redelijk mooie accommodatie. Kamers zijn ruim, maar helaas erg vochtig (in ieder geval op de begane grond). Leven uit je koffer is verstandig als je wilt voorkomen dat je kleding muf gaat ruiken. Gratis WiFi op de kamer heb je waarschijnlijk alleen als je boven de receptie een kamer hebt. Buiten de receptie is deze nergens in het hotel van goede kwaliteit. Grote zwembaden en voldoende ligbedden. Rolstoel is benodigd indien je slecht ter been bent, hotel beschikt niet over liften. Direct aan zee die vrij toegankelijk is. In de nabije omgeving is verder vrij weinig te beleven. Het eten en drinken is wat je mag verwachten van all-inclusive. Geen culinaire hoogstand. Aziatisch en Marokkaans themarestaurant is aan te raden wanneer je niet wilt eten in een ongezellige vreetschuur. Personeel is verder wel vriendelijk.

Verbleef: september 2016, reisde met familie
Bedank Fabian P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2016 beoordeeld

wij waren van 11-9-2016 tot 25-9-2016 in dirt prachtig hotel,wij hadden een kamer gevraagd met zeezicht aan het zwembad,Deze hebben wij ook gekregen,het was een prachtkamer,zeer ruim en voorzien van alle nutsvoorzieningen,mooie grote flatscreen TV ,de badkamer was zeer ruim ,en heel netjes,De kamer werd zeer goed onderhouden de poetsdames een pluimpje ,zeer vriendelijk en de cleaning was perfect niks op aan te merken .Het restaurant,gezellig en veel variatie in eten,voor iedereen wat wils,kortom er as alles aanwezig ,en ook hier zeer goede service door het personeel.De Bars zeer goed,De lobbybar gezellig extra goede bediening en veel varatie in dranken....Het zwembad proper netjes ,ligbedden meer dan genoeg.Kortom een prachtige vakantie hebben wij gehad,en Dit hotel is 4 sterren maar voor ons was het 5 sterren waard!!!!!!een aanrader is om een themarestaurant te doen,wij hebben 3 keren het aziatisch restaurant geddan omdat dit ,zeer lekker was mooi ingericht de bediening perfext ,echt een aanrader!!!

Kamertip: kamer vragen met zeezicht dicht bij het zwembad
  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Frans01450
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken