Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
113 US$
View deal
Gratis annuleren tot 22/04/21
Booking.com
57 US$
View deal
Gratis annuleren tot 24/04/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Agoda.com
113 US$
43 US$
View deal
BESPAAR 70 US$
Priceline57 US$
StayForLong89 US$
eDreams57 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (878)
Beoordelingen filteren
878 resultaten
Waardering van reizigers
228
255
174
98
123
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
228
255
174
98
123
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 878 beoordelingen
Beoordeeld op 24 januari 2020

We stayed at Anezi Tower hotel during the New Year 2019 - 2020. The stay was far beyond our expectations. The rooms of the hotel were very spacious. Every day the room was extensively cleaned, the beds made and sometimes the housekeeping made a true piece of art from the towels in the shape of a swan, for example. The staff at the hotel were very friendly and although not everyone spoke English well, we were fine.
On the first day, a three-hour tour of the city of Agadir was offered by the tour operator at the hotel to view all the highlights.
The food at the hotel was very varied. There was plenty of choice from "just" European food, or food prepared according to Moroccan cuisine. Here too the employees were very friendly. A big compliment to Abderrazak Miftah who, as director of the Restaurant, has an excellent team and who leads this team in a very positive way. No question was too much, or it was taken care of.
There is live music at the bar every evening. Here too a pleasant and professional team.
We stayed in the hotel based on All Inclusive. Within this option there was a lot of choice in terms of food and drinks!
On the last day check out time is at 11:00 and you can no longer use the All Inclusive options that day. We have chosen to add a Late Check out to our reservation. That meant that we could use our room until 5 p.m., plus all All Inclusive options.
All in all we had a wonderful and relaxing week, made possible by a very pleasant and friendly team of employees at the hotel.

Wij verbleven in Anezi Tower hotel gedurende de jaarwisseling 2019 – 2020. Het verblijf was ver boven onze verwachtingen. De kamers van het hotel waren zeer ruim. Iedere dag werd de kamer uitgebreid schoon gemaakt, de bedden opgemaakt en soms maakte de housekeeping ware kunststukje van de handdoeken in de bv de vorm van een zwaan. De medewerkers van het hotel waren zeer vriendelijk en alhoewel niet iedereen even goed Engels sprak, konden wij ons prima redden.
Gelijk de eerste dag werd ons een drie uur durende tour door de stad Agadir aangeboden door de tour operator in het hotel om alle hoogte punten te bekijken.
Het eten in het hotel was zeer gevarieerd. Er was voldoende keuze uit “gewoon” Europees eten, of eten volgens de Marokkaanse keuken bereidt. Ook hier waren de medewerkers zeer vriendelijk. Een groot compliment aan Abderrazak Miftah die, als directeur van het Restaurant, een prima team onder zich heeft en op een zeer positieve manier leiding geeft aan dit team. Geen vraag was te veel, of er werd wel voor gezorgd.
Iedere avond is er live muziek bij de bar. Ook hier een gezellig en professioneel team in de bediening.
Wij hebben gebruik gemaakt van de All Inclusive. Binnen deze optie was er erg veel keuze qua eten en drinken!
Op de laatste dag moet je om 11:00 uit checken en kun je die dag verder ook geen gebruik meer maken van de All Inclusive opties. Wij hebben er voor gekozen om een Late Check out toe te voegen aan onze reservering. Dat hield in dat wij tot 17:00 uur gebruik van onze kamer konden maken, plus ook van alle All Inclusive opties.
Al met al hebben wij een heerlijk en ontspannen week gehad, mede mogelijk gemaakt door een bijzonder prettig en vriendelijk team van medewerkers in het hotel.

Kamertip: Kamers met zeezicht zijn aan te raden. Iedere avond een geweldige zonsondergang!!
Datum van verblijf: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank RolandHomb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2019

Dit was mijn vierde keer in Anezi Tower ( ik was er deze keer 3 weken) en elke keer word ik weer verrast door de hartelijkheid waarmee ik word ontvangen. Voelt alsof je bij je familie op bezoek gaat :)

Locatie: Anezi Tower ligt aan de boulevard in het centrum van Agadir en is op loopafstand van het strand. Het ligt centraal en is dus een fijne uitvalsbasis voor verschillende excursies. Aan de voor en achterkant van het hotel loop je zo de winkelstraatjes in waar het altijd gezellig is.

Kamer: Ik kreeg een kamer op de tiende verdieping, dat kan maar éen ding betekenen, dat het uitzicht prachtig is. Mijn kamer bevond zich aan de voorkant, was erg ruim, schoon en verzorgd. Zeven dagen per week schoonmaak en elke dag schone handdoeken.

Ontbijt: Zeer uitgebreid, verschillende soorten broodjes, broodrooster, pannenkoeken, warme wafels, vers sinaasappelsap (inclusief) omeletten etc.

Lunch: Zeer uitgebreid, vers klaargemaakte pasta, warme en koude gerechten, verschillende salades en een aparte tafel met nagerechten en fruit.

Dinner: Zeer uitgebreid, verschillende soorten vlees, aardappelen, rijst, pasta of couscous. Vers gebakken pizza. Zeer uitgebreide keus in salades en warme groenten. En een uitgebreide dessert tafel...mocht je daarna nog trek hebben, dan kun je nog kiezen voor sinaasappels, appels, druiven, pruimen, meloen etc.

Hotel algemeen: Ik ervaar Anezi Tower als een gezellig hotel, bij binnenkomst kom je in een ruime en gezellige foyer waar de incheck bali is. Vandaar kun je aan de achterkant naar buiten lopen waar de zwembaden en een zonneweide zijn, ook is er een koffiebar (ook fris, bier, wijn etc.) met gezellige zitjes, dit is een uitstekende plek om rustig een boek te lezen. In de hoek van de foyer is een gezellige bar waar 's avonds life muziek is en waar gedanst kan worden. De eetzaal is erg ruim en licht, je kunt er voor kiezen om binnen te eten, maar er is ook een ruime buitenruimte die overdekt is.

Tot slot: Allereerst wil ik een compliment geven aan alle medewerkers van Anezi Tower....... van de hotelkamers tot de eetzaal...iedereen is even vriendelijk en bereid om alles voor je te doen, dat draagt er zeker toe bij dat je er je erg welkom voelt..!!

En dat brengt me meteen op mijn laatste punt.........ik ben in verschillende landen en in verschillende hotels geweest, maar nergens ben ik een hotelmanager tegen gekomen die met zoveel hart en ziel zijn hotel managed. Abderrazak Miftah is wel zo'n manager, ik zag hem bij elke maaltijd, van ontbijt tot en met het dinner, in het restaurant waar niets hem ontgaat, en altijd precies op de juiste plek is als er opmerkingen, klachten of vragen zijn die hij onmiddellijk oplost. Hij vergewist zich ervan dat het niemand aan iets ontbreekt en neemt ook regelmatig even tijd voor een gesprek met gasten zoals ik. Hij vraagt ook regelmatig of alles naar de zin is en of je nog iets nodig hebt. Het viel me op hoe respectvol hij omgaat met zijn medewerkers, waardoor deze een ontspannen indruk maken. En ik heb me er oprecht over verbaasd hoeveel uren deze man op een dag werkt. Ik zag hem 's morgens bij het ontbijt en 's avonds na tien uur nog de bar binnen lopen om te kijken of daar alles in orde was, en altijd vriendelijk, ontspannen, energiek en met veel aandacht! Overdag zag ik hem ook overal voorbij komen, met gasten in gesprek, bij de tuinman, de koffiebar etc.etc. Van landgenoten op het terras hoorde ik dat hij hun kamer en andere problemen had opgelost. Anezi Tower mag blij zijn met een manager als Abderrazak Miftah....mensen hebben over alles en iedereen een mening, maar over de heer Miftah heb ik alleen maar positieve berichten gehoord en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik deze mening van harte deel. Een van de hoofdredenen waarom ik, en velen met mij, steeds weer terugkeren naar Anezi Tower.
Ik vind dat dit ook weleens gezegd mag worden....!!!!

Kamertip: Alle kamers zijn uitstekend. Zelf zou ik niet kiezen voor de 3de of 4de verdieping, deze hebben renovatie nodig.
Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Bettyvdw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2019 via mobiele applicatie

Samen met m'n vrouw hier 13 dagen verbleven, en wij hebben een top vakantie gehad. De kamer die wij hadden met zicht op het zwembad was ruim en schoon. En niet onbelangrijk het bed was heerlijk, en elke dag werd alles netjes opgemaakt.

Wij verbleven hier met een all inclusief formule, en dit is wel aan te raden aangezien alcohol zeer prijzig is in Marokko. Het ontbijt is zeer goed, met verse jus d'orange en veel keuzen uit diverse broodjes. Ook de lunch en avondeten waren goed verzorgd. Tip, mocht je als een echte Nederlander graag patatjes willen. Vraag hier na bij de ober en ze bakken deze vers voor je.

Geef soms wat fooi en je krijgt alles voor elkaar.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Limonadesiroop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2019

hotel geen 300 m maar 900m van strand ook eerst 95 trappen doen alvoor je de baan bereikt dan nog 20min stappen voor je plaats bereikt op het strand geen voorziening van drinken of eten we hadden allin eten in hotel altijd koud geen variatie ontbijt vond je geen gewoon brood maar alle dagen stokbrood van een dag oud hotel had 4 sterren en half voor mij 3 sterren ik zou de kok zijn c4 geven deet nooit controle op de voeding

Datum van verblijf: augustus 2019
1  Bedank Voyager65721277139
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2019 via mobiele applicatie

Bezocht van 13-09-2019 t/m 14-09-2019:
Het hotel is gelegen aan de boulevard van Agadir, op 5 minuten loopafstand van het strand. De hotelkamer is erg ruim, schoon en heeft uitzicht op de zee. Het hotel beschikt over een zwembad en WiFi. Het ontbijt en diner waren erg uitgebreid, personeel was vriendelijk.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ilonaroelofs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken