Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
178 US$
103 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 75 US$
Gratis annuleren tot 30/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Travelocity
Booking.com
104 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 30/05/21
travelup.com
Hotels.com103 US$
Lol.travel178 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.833)
Beoordelingen filteren
1.837 resultaten
Waardering van reizigers
721
527
283
148
158
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
721
527
283
148
158
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.837 beoordelingen
Beoordeeld op 14 oktober 2019

Wij hebben hier in de week van 6 oktober tot 13 oktober onze vakantie doorgebracht. Bij aankomst wat moeite met de kamer maar, dit was heel snel en netjes opgelost. We hadden daarna een super kamer met uitzicht op het zwembad, kamer was schoon en ruim genoeg, bed wat hard maar is maar waar je van houd. Sommige dingen hebben wel achterstallig onderhoud, al kon ik me hier niet aan storen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, eten is vrij van hetzelfde dus daar mag wel wat meer variatie in komen. Ontbijt was prima (meer gericht op kinderen zou fijn zijn) lunch ook vaak van hetzelfde maar niet verkeerd. Animatie was matig en binnen bij de bar mag ook war meer sfeer komen maar, al met al was het gewoon goed. Strand voor het hotel en winkeltjes oploop afstand. Dankje wel voor het fijne verblijf

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Suusje84
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scenic45121504707, Responsable relations publiques van Atlas Amadil Beach Aqua Sun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

First, thank you for choosing our hotel, and for all your positive comments.

We are pleased to hear that you spend a good holiday at our hotel.

All our teams will be happy to welcome you again for a new experience.

Your constructive comments will also help us to improve the quality of our service.

Kind regards,

Fatimazahra CHAKER
Public Relation

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2019

Was voor een week in Agadir voor zaken.Verbleef in hotel Atlas Amadil had t prima naar mn zin.Personeel was aardig en vriendelijk spraken ook meerdere talen een enkeling zelfs Nederlands.Eten en bediening was ook meer dan naar behoren,s avonds ook entertainment met animatieteam en voorstellingen met artiesten buikdanseres heb me prima vermaakt.Ook tripjes gemaakt in de omgeving aanrader.Al met al zeker een aanrader zal t in Nederland aanraden aan vrienden en bekenden.Zeker de moeite om weer terug te komen.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Mohamed A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scenic45121504707, Responsable relations publiques van Atlas Amadil Beach Aqua Sun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2019
Google-vertaling

Dear Guest ,

Thank you very much for sharing your opinion, and we are pleased to hear that you enjoyed your holiday in our hotel and the quality of our product.

We thank you again for all your comments, Really very nice, especially for the animation team.

All our staff and I will be pleased to welcome you again for a new and better experience in our hotel LABRANDA AMADIL BEACH.

Best regards

Fatimazahra CHAKER
Public Relation

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2019

Heerlijk gehad in amadil.
Personeel is behulpzaam om informatie te geven over de regio, openbaar vervoer, animatie was goed.
Nog leuke tripjes via het hotel kunnen beleven: quad rikden, trip naar de sahara alles wordt tot de puntjes voor ons geregeld.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank kifash
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AmriFaical, Directeur général van Atlas Amadil Beach Aqua Sun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2020
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for sharing your opinion! I am pleased to hear that you enjoyed your holiday in Labranda Amadil Beach.
All our staff and I will be pleased to welcome you again for a new experience.
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2019

Het was een super vakantie, het zwembad was super het personeel was super. Vooral Rotman ait resri !! Hele spontale leuke jongen. Eten was top. Voor herhaling vatbaar !! 'S avonds mooi en leuke entertainment

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Marina G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scenic45121504707, Responsable relations publiques van Atlas Amadil Beach Aqua Sun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for sharing your opinion! I am pleased to hear that you enjoyed your holiday in Labranda Amadil Beach.

All our staff and I will be pleased to welcome you again for a new experience.

Best regards,

Fatimazahra CHAKER
Public Relation


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2019 via mobiele applicatie

De hebben een super vakantie gehad in het mooie agadir. Toen we binnen kwamen was het al een super verwelkoming. Het eten was elke dag heel lekker ook het zwembad heel heel mooi en schoon. Najib is super de animatie is super en ook leuk voor de kinderen de mini club ben super tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde alleen
Bedank manal778
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AmriFaical, Directeur général van Atlas Amadil Beach Aqua Sun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your opinion, and I am pleased to hear that you enjoyed the quality of our product and the quality of all our services.
All our staff and I will be pleased to welcome you again for a new and better experience in our hotel LABRANDA AMADIL BEACH.

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken