Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
104 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 23/05/21
Hotels.com
103 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 23/05/21
Lol.travel
180 US$
96 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 84 US$
Expedia.com103 US$
Priceline104 US$
travelup.com180 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.837)
Beoordelingen filteren
1.837 resultaten
Waardering van reizigers
721
527
283
148
158
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
721
527
283
148
158
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.837 beoordelingen
Beoordeeld op 10 september 2019 via mobiele applicatie

De hebben een super vakantie gehad in het mooie agadir. Toen we binnen kwamen was het al een super verwelkoming. Het eten was elke dag heel lekker ook het zwembad heel heel mooi en schoon. Najib is super de animatie is super en ook leuk voor de kinderen de mini club ben super tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde alleen
Bedank manal778
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AmriFaical, Directeur général van Atlas Amadil Beach Aqua Sun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your opinion, and I am pleased to hear that you enjoyed the quality of our product and the quality of all our services.
All our staff and I will be pleased to welcome you again for a new and better experience in our hotel LABRANDA AMADIL BEACH.

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2019 via mobiele applicatie

Het hotel is mooi en schoon ook het personeel is heel leuk en gezellig en ze lachen met je. Othmane Ines zijn super leuk de kamers zijn zeer netjes en het eten in het restaurant super lekker ook het personeel in het restaurant heel vriendelijk. Het zwembad is schoon. Volgend jaar ga ik het hotel heel graag weer het hotel bezoeken. Ik adviseer iedereen om dit hotel te bezoeken je krijgt er geen spijt van!!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 331maissaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AmriFaical, Directeur général van Atlas Amadil Beach Aqua Sun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your opinion, and I am pleased to hear that you enjoyed the quality of our product and the quality of all our services.
All our staff and I will be pleased to welcome you again for a new and better experience in our hotel LABRANDA AMADIL BEACH.

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2018 via mobiele applicatie

Atlas Amadil Beach was heel Gezellig we hebben leuk dag gehad in Atlas Amadil Beach met Eten Drink Dansen in Disco best DJ Pool Best Muziek in Marokko Kids Club in Wereld ik wit Allemaall bedankt Fatiha Ines Houssam

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Yamame F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scenic45121504707, Responsable relations publiques van Atlas Amadil Beach Aqua Sun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 februari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your opinion, and we are pleased to hear that you enjoyed your holiday in our hotel and the quality of our product.

We thank you again for all your comments, Really very nice.

All our staff and I will be pleased to welcome you again for a new and better experience in our hotel LABRANDA AMADIL BEACH.

Best regards.
Fatimazahra CHAKER

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 april 2016 via mobiele applicatie

Hotel is prijs-kwaliteitverhouding,propere kamer proper zwembad met altijd toezicht van redder enkel water was iets te koud zou een meerwaarde zijn als het verwarmd was.
Eten was heel afwisselend en lekker .
Vriendelijk personeel .
Mooie omgeving.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank nancydF2713YC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2015

Lekker afwisselend eten, goede kamer, voldoende animatie, familiale sfeer.
Proper, goed onderhouden, dicht aan de zee.
Goede all in formule.
's Avonds animatie Marokkaanse avond is een aanrader!
Vriendelijke staff.

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank PapaDrissetco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken