Sofitel Thalassa is ons 4e Sofitel verblijf in Marokko en behoort voor ons tot de beste tot nu toe! Het hotel is verzorgd en netjes, maar wat ons vooral beviel was de service en aandacht van het personeel. Het personeel doet er werkelijk alles aan om je op je gemak te voelen. Van bij aankomst wisten we dat het service niveau goed zou zijn, het onthaal verliep enorm vlot. Tijdens ons verblijf vierden we onze zoon zijn 10e verjaardag en kregen een dag gevuld met verassingen die enorm geapprecieerd zijn! Qua restaurants hebben we enkel ‘s ochtends en ‘s middags op het hotel gegeten. Het ontbijt was enorm uitgebreid, met extra complimenten aan de dame die de eitjes klaarmaakt, een enorme vriendelijk en geduldig dame! Enige minpunt aan het ontbijt is het onthaal, dat er eigenlijk zo goed als nooit was. Zo moesten wij op een drukke ochtend zelf aangeven dat we een tafeltje wensten na enkele minuten wachten. De kwaliteit van de lunchgerechten zowel aan het zwembad als in het restaurant is goed, maar de keuze vonden wij iets te beperkt. De kids club van het naburige Sofitel is wat verouderd, maar de service en vriendelijkheid van de animators maakt het meteen goed! Vooral onze complimenten aan Faiza die enorm creatief en super is met kindjes. Een enorm succes bij onze dochter die er graag kwam.
Onze kamer keek uit op het adembenemend uitzicht op de bergen en zee, de architectuur van het gebouw is enorm mooi. Als minpuntje vonden wij de loszittende tegels aan het zwembad niet echt veilig maar vooral ook Sofitel onwaardig. Het zwembad personeel is zeer attent en snel daar als je ze nodig hebt. We kwamen de laatste dagen te weten via andere hotelgasten dat kinderen aan de bar van het zwembad gratis appelsap konden afhalen, een tip mocht je met kindjes reizen ;).
Zeker opnieuw een bezoek waard voor ons!