Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Atlantic Palace Agadir(Agadir)(Heel veel waar voor je geld!)
144 US$
139 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
202 US$
144 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
321 US$
205 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
152 US$
148 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 28/07
127 US$
100 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Argana Hotel(Agadir)
111 US$
80 US$
bedfinder
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
236 US$
185 US$
Sofitel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Atlantic Palm Beach Apart Hotel(Agadir)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 27/07
125 US$
105 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
1.373 US$
124 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Iberostar Founty Beach(Agadir)
424 US$
362 US$
iberostar.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Aan het strand
  • Zwembad
Beoordelingen (254)
Beoordelingen filteren
254 resultaten
Waardering van reizigers
231
17
5
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
231
17
5
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 254 beoordelingen
22 april 2014 beoordeeld

Wij begonnen onze rondreis in Marokko hier, en daar hadden we geen spijt van. Twee dagen om te acclimatiseren, met een uitstap naar de enome souk van Agadir, de grootste van Noord-Afrika.
Lekkere maaltijden, en alles is van eigen, biologische kweek. Hopelijk volgen er nog meer adressen dit ecologische voorbeeld, want het milieubewustzijn in Marokko staat nog op een laag pitje.

  • Verbleef: april 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Atlaskasbah, Gérant van Riad Atlas Kasbah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 april 2014
Google-vertaling

Dear Paul V,

thank you for posting a review about the Atlas Kasbah.

We do our best to protect the environment and we also try to make the locals care for that too. You're right, the road is long but little by little, we can make a difference especially by working with the children. That's why, we have helped to create a recycling facility in our village.

We are happy that you have liked our eco-friendly philosophy and practices and our food.

We hope to welcome you in the future,

The Atlas Kasbah Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
24 maart 2011 beoordeeld

Accommodatie was zeer comfortabel en mooi.
De tuin zat vol vogels ondanks het winterseizoen.
Wij werden als lang verloren vrienden behandeld en het voelde gewoon geweldig!
Dus als u bij het zwembad wilt verblijven met grote mensenmassa's, verblijf dan in een resort in Agadir-stad.
Als u op zoekt bent naar een privé-ecolodge in het Argan-woud met ruime kamers en heerlijk eten, ga er dan voor!
Dit is het soort plaats waar we zeker naar zouden terugkeren.

2  Bedank alex_birder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.fr. De oorspronkelijke versie bekijken
Atlaskasbah, Gérant van Riad Atlas Kasbah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 april 2018
Google-vertaling

Hello,

thanks for your review about your stay here at the Atlas Kasbah Ecolodge.

We are delighted to know that you have enjoyed your stay here at the Kasbah.

Thanks again and we look forward to welcoming you in the future,
Best wishes
The Atlas Kasbah Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: maart 2018, reisde alleen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Atlaskasbah, Gérant van Riad Atlas Kasbah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 april 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 maart 2018 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: maart 2018, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Atlaskasbah, Gérant van Riad Atlas Kasbah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 april 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 maart 2018 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: maart 2018, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Atlaskasbah, Gérant van Riad Atlas Kasbah, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 april 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken