Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
13 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 203
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 204
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 152
Aanbieding bekijken
Official WebsiteUS$ 175
Hotels.comUS$ 204
Destinia.comUS$ 239
alle 20 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.934)
Beoordelingen filteren
4.935 resultaten
Waardering van reizigers
3.075
1.246
386
144
84
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.075
1.246
386
144
84
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.935 beoordelingen
Beoordeeld op 12 mei 2017

Hadden een ruime en rustige kamer aan de achterzijde, maar wel hinder van lawaai van de aangeenzende kamer. Er wordt koffie aangeboden en 's avonds een glaasje wijn, het restautant heeft een goede keuken en een symathieke bediening. Tafels zij wel vrij vettig aanvoelend. Door de afstà vâhet centrum moet je wel kosten van taxi meerekenen of metro nemen, wat wel niet zo sompel is

Kamertip: Vraag eenr jstige zondertussendeur
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank JacquesV937
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Yasser B, Front Office Manager van Royal Sonesta Washington DC Dupont Circle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2017
Google-vertaling

Yasser Bautista, Front Office Manager: Jacques V, Thank you so much for sharing your review. We greatly appreciate your business and your feedback. We hope to welcome you back in near future!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2016

We verbleven drie nachten in dit hotel. We hadden een kamer met twee tweepersoonsbedden, een zeer ruime kamer. Badkamer is ruim. In de buurt zijn veel restaurants waar je kan ontbijten. Parkeren is een probleem in de buurt maar je kan een plek reserveren bij het hotel.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Louis M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Yasser B, Front Office Manager van Royal Sonesta Washington DC Dupont Circle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 november 2016
Google-vertaling

Yasser Bautista, Front Office Manager: Louis M, Thank you for sharing your feedback. We appreciate your business.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2016 via mobiele applicatie

Iedereen was super vriendelijk en attent. Onze kamer was precies een balzaal. De cocktails in de bar waren overheerlijk. De pizza's waren excellent. Een grote keuze om te ontbijten. Bij vertrek hebben we onze koffers in bewaring gegeven. Kebere heeft alles in orde voor ons gebracht. Ze hebben er ook voor gezorgd dat we snel, efficiënt en betaalbaar naar Dulles airport zijn geraakt. We gaan zeker nog terug.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank PascaleV315
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Yasser B, Front Office Manager van Royal Sonesta Washington DC Dupont Circle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2016
Google-vertaling

Yasser Bautista, Front Office Manager: Pascale V, Thank you for sharing your feedback. We value your business.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2016 via mobiele applicatie

We hadden twee kamers geboekt voor 4 mensen( Amerikaanse bedden zijn smal en korter dan Nederlandse bedden). Zwembad, interieur en hal waren t gaafst. Geweldige mensen bij receptie. Leuk dat er toch koffie en lekkere sapjes zijn, omdat ze geen ontbijt aanbieden. (Is blijkbaar heel gewoon, omdat je dan meteen op pad gaat: ontbijt haal je overal!)

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank EtskeT1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Yasser B, Front Office Manager van Royal Sonesta Washington DC Dupont Circle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2016
Google-vertaling

Yasser Bautista, Front Office Manager: Etske T, Thank you for sharing your feedback. We appreciate your business.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2015 via mobiele applicatie

Centraal gelegen overal dichtbij in een leuke buurt. De fietsen die ter beschikking zijn voor de hotelgasten zijn in goede conditie. Ontbijt is lekker iets meer variatie mag wel. Elke dag om 17h wijn uurtje. Ruime kamers. Vriendelijk personeel zeker een aanrader!

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Verweire
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mike R, General Manager van Royal Sonesta Washington DC Dupont Circle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2015
Google-vertaling

Mike Robinson, Hotel Manager: Verweire, we are so happy to read that you enjoyed our friendly staff & facilities - not to mention our complimentary bikes and wine hour ;-) Thank for sharing your awesome experience, we hope to see you again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken