Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 386
Geen aanbetaling vereist
Expedia.com
€ 387
Word beloond met One Key
Algotels
€ 339
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (6.376)
Beoordelingen filteren
6.376 resultaten
Waardering van reizigers
2.558
2.125
1.072
384
237
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.558
2.125
1.072
384
237
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 6.376 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2018

Oke, de locatie is top. Overal dichtbij. Service ver onder de maat, alles is oud / ouder /oudst. Zelfs de mensen bij het ontbijt stralen vergane glorie uit. Uitputting en weinig service gericht. Bedden zijn slecht, badkamer zeer gedateerd. Ontbijt nog geen twee sterren waard. Als je gedn koffie of orange jus drinkt heb je helaas pech. Hygiene niet om aan te zien. Opscheplepel valt op de grond, wordt overheen gelopen en daarna weer terug gelegd. Voor ons nooit geen Hyatt meer. Veel te veel geld voor deze nacht kwijt.

Kamertip: Gewoon niet doen!
Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank janwN7067MU
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HRWDC, Manager van Hyatt Regency Washington on Capitol Hill, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2018

Beste Jan,

Ik will je allereerst bedanken dat je de tijd hebt genomen om ons je verslag van je verblijf op de Hyatt te zenden. Mijn naam is Philippe en ik ben de assistant director of operations voor de Hyatt Regency Washington on Capitol Hill.

Van je verslag begrijp ik dat je ervaring niet perfect was en dat wij als hotel ons eigen standaard niet hebben getoond. Ik wil je daarom mijn oprecht excuus aanbieden. Ik wil je ook laten weten dat wij net aan het eerste onderdeel van onze renovatie zijn begonnen. Het eerste project is de lobby, restaurant en bar. Als dat opgeknapt is gaan we aan de kamers en de vergaderzalen beginnen. Wij nemen jou commentaar heel serieus en het zal zeker gebruikt worden om ons in de toekomst te verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Philippe
philippe.cavatore@hyatt.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2017

Prima zakelijk hotel. Alles verloopt vlot en op zijn amerikaans (afstandelijk vriendelijk) opgepakt. Goede kamers. Douches wat verouderd.

Verder zeer goed gelegen. Vlakbij het Capitool en the mall. Francis Underwood is bijna aan te raken.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank G W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2016

Doordeweeks een business hotel en in het weekend voor families. Het was niet heel schoon de kamer. Als er werd schoongemaakt, werden alleen de handdoeken verschoond en bed opnieuw opgemaakt. Voor de rest werd er niet schoongemaakt. Ze zijn ook niet goed met namen, ik had 3 verschillende namen voor 2 nachten. Ook was het behoorlijk luidruchtig boven mij.
Locatie is wel top, want je zit zo bij de Capitol Hill, Union station, musea en White house.
Ik zal hier alleen boeken voor de locatie.

Kamertip: Schoonmaken
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank Thi T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 januari 2016 via mobiele applicatie

Ondanks de grootschaligheid is dit een erg fijn hotel. De faciliteiten zijn beperkt (geen gym/ zwembad) de ligging is echter subliem. Vlakbij de monumenten en musea. Om de hoek is een grote supermarkt en er zijn meerdere leuke restaurantjes in de buurt. Het personeel is erg vriendelijk en het ontbijt uitgebreid.

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank AntoinetteVI
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 december 2015

Sommige hotel kunnen een make-over gebruiken. Dit is zo'n hotel. Service is goed, de kamers zijn schoon, maar de tijd heeft er stil gestaan. Het is vooral een zakenhotel. Maar als toerist een prima uitvalsbasis om Washington DC te verkennen!

Kamertip: Goede uitvalsbasis voor sightseeing.
Datum van verblijf: april 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jos R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken