Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.626)
Beoordelingen filteren
1.627 resultaten
Waardering van reizigers
625
663
253
52
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
625
663
253
52
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.627 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juli 2017 via mobiele applicatie

Aankomst heerlijk gastvrij. Prima service. Mooie goede schone kamers. Ruim!

Zwembad op de dak! Ligbedden liggen niet heel lekker.

Laundry prima wasmachines en drogers.

Het restaurant (bistro). Super goede service erg lekker eten. Prijs kwaliteit klopt.

Kamer naast ons was zeer lawaaiig echter de conciërge heeft de buren gesommeerd rustig aan te doen.

Perfecte actie!

Hotel ligt vlakbij de musea en andere bezienswaardigheden. Alles is goed te voet te doen.

Hotel is echt een aanrader. Prijs kwaliteit klopt!

Parkeren in maast gelegen parkeergarage. (Hoort bij hotel)

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Culinaristje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelManager1501, Manager van Holiday Inn Washington DC - Central / White House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2017

Dank u voor uw beoordeling van ons hotel. We zijn blij om te horen dat u genoten van uw verblijf bij ons. Wij hopen dat u ons weer bezoeken.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2017

Het hotel is prima, net en in orde, en indien er niet zoveel misverstanden zouden geweest zijn, had het zeker een betere beoordeling gekregen. We boekten en betaalden via ons gebruikelijk agentschap voor zes volwassenen twee kamers met ontbijt. In andere hotels hadden we steeds twee kamers met twee dubbele bedden. Hier waren er slechts twee kamers met één dubbel bed voorzien en ontbijt voor vier ipv zes. Er werd uiteindelijk tegen betaling een bijzet bed in de kamer bijgeplaatst. In de andere kamer kon een sofabed worden opengeklapt dat niet erg comfortabel was voor volwassenen. Bovenop de ontbijtvouchers diende nog een service fee te worden betaald. We kregen ook de raad om een taxi te nemen naar de luchthaven die volgens het hotel op een 75 à 80 dollar zou komen, afhankelijk van de taxi meter. De door het hotel gereserveerde taxi had echter geen meter, en de bestuurder vroeg uiteindelijk 130 dollar. Uiteindelijk allemaal niet onoverkomelijk, maar we waren elders in de VS beter gewoon.

Kamertip: Goede afspraken maken goede ervaringen
Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Stropkens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelManager1501, Manager van Holiday Inn Washington DC - Central / White House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2017

Bedankt voor uw feedback over uw recente bezoek bij ons hotel en neem alstublieft onze excuses voor de problemen die u tijdens uw verblijf heeft ondervonden. Wees er zeker van dat deze problemen onderzocht worden. Wij waarderen uw opmerkingen en verwelkomen de gelegenheid om u opnieuw te dienen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2016 via mobiele applicatie

Prima hotel in een goede wijk. Kamers zijn netjes, modern. Bed ligt erg prettig. Badkamer ietwat aan kleine kant. Metro op loopafstand en genoeg leuke (eet)tentjes in de buurt. Ontbijtbuffet is voor Amerikaanse begrippen erg uitgebreid en goed.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank dewid117
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelManager1501, Manager van Holiday Inn Washington DC - Central / White House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 november 2016

Dank u voor uw beoordeling van ons hotel en uw leuke reacties over onze onlangs gerenoveerd kamers. We zijn blij om te horen dat u genoten van uw verblijf bij ons. Wij hopen dat u ons weer bezoeken.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2016 via mobiele applicatie

Tijdens ons bezoek aan Washington hebben we vier overnachtingen in dit hotel gehad. Het is een prima hotel. De kamers zijn ruim en keurig (maar wel een beetje ouderwets) ingericht. De badkamer is niet al te groot, maar verder prima. De (bad)kamers zijn schoon.
Het personeel is correct en vriendelijk.
Elke ochtend wordt als service een krant onder de kamerdeur doorgeschoven.
We hebben één keer in het hotel ontbeten. Het aanbod was redelijk, maar omdat we (twee volwassen en twee kinderen (15 en 10) vervolgens ruim 80 dollar kwijt waren hebben de overige dagen buiten de deur ontbeten.
Het hotel is in een relatief rustige wijk, net buiten het echte centrum van Washington, op loopafstand (15 minuten) van het Witte Huis gelegen.
Op de ochtend van vertrek vind je een envelop met de rekening op de 'deurmat'. Je hoeft de rekening alleen te ondertekenen en vervolgens in een box bij de receptie te stoppen. De gemaakte kosten worden dan van jouw creditcard afgeschreven. Op die manier kan je extra snel uitchecken.
In ons geval was het wel een beetje 'slordig' dat op de rekening ook de overnachtingen waren geboekt, terwijl die kosten vooraf al door het reisbureau waren betaald. Als we zelf niet hadden opgelet dan hadden we dubbel betaald.
Al met al toch een goed hotel om Washington te bezoeken en te leren kennen.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Foxware
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelManager1501, Manager van Holiday Inn Washington DC - Central / White House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2016

Dank u voor uw beoordeling van ons hotel. We zijn blij om te horen dat u genoten van uw verblijf bij ons. Wij hopen dat u ons weer bezoeken.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 23 november 2014

Ik verbleef hier drie nachten lang gedurende een recente zakenreis. Het hotel is handig gesitueerd voor bezoeken aan vele instellingen en afdelingen. Ik moest bijvoorbeeld slechts een kwart mijl lopen naar mijn vergadering. Daarnaast zijn het Witte Huis en de National Mall vrij dichtbij voor een wandeling na werk.

Receptie was snel en efficiënt, wat ik op prijs stelde aangezien ik direct vanuit het vliegveld arriveerde om 11:30 's avonds na een transatlantische vlucht. Het ontbijt was in de gebruikelijke stijl van Holiday Inn, het ontbijtbuffet was $20,- inclusief fooi.

Het enige ding dat ik niet kon accepteren was hoe het werkte met de centrale verwarming. De ventilator maakte ook wat lawaai dus ik vond het het makkelijkst om 'm uit te doen wanneer de kamer niet te warm was. Ik moet zeggen dat de temperatuur in de kamer nooit te laag was.

Bedank Bearsm53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
HotelManager1501, Manager van Holiday Inn Washington DC - Central / White House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2014
Google-vertaling

Thank you for taking the time to comment on your recent stay at our hotel. We will share your comments with the appropriate department heads. We hope that you will visit again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken