Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top lekker en snel”
Beoordeling van Pizzeria Paradiso

Pizzeria Paradiso
Geclassificeerd als nr. 43 van 3.874 Restaurants in Washington DC
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans, Pizzeria
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Reserveringen, Afhalen
14 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na drie dagen Washington op vrijdagavond naar georgetown.

Liepen aan deze pizzeria voorbij, geweldige pizza en snelle bediening

Zeker de moeite waard om even pizza te eten met gezin

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Luc S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.179)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.180 beoordelingen

12 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed, drukbezocht en met een zeer uitgebreide bierkaart. Goede pizza's gegeten. Bediening klantvriendelijk. Prijzen schappelijk.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank 384jana
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden niet gereserveerd en moesten 35 minuten wachten. Echter na 10 minuten was er al plaats voor zes personen. Loop dus niet te ver weg als je op een tafel moet wachten. De pizza's zijn in 9 en in 12 inch te bestellen. De 9 inch is het formaat waaraan wij in Europa gewend zijn. Pizza's waren heerlijk maar zouden wat meer gevuld kunnen zijn. Ben je een bier liefhebber, dan heb je keuze uit 13 biertjes van de tap!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank GJW597
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel druk pizza restaurant met een mooie 'buzz'. Naast pizza serveert men honderden biersoorten van overal over de wereld. Omdat er veel mensen aan de bar staan te wachten op een tafeltje is het daar vol en luidruchtig. Eenmaal gezeten aan een tafeltje is het rustiger en je kunt er ook buiten zitten. De pizza's zijn gewoon prima. Vanaf ons hotel (palomar) 5 minuten lopen, en als ik weer in dat hotel zit zou ik hier zeker weer een pizza gaan eten!

Bedank IvoS030
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2013 beoordeeld

Gezin met twee volwassen kinderen: Na een wachttijd van ongeveer een uur eindelijk aan tafel voor een prima pizza en salades, alles werd snel opgediend en in verband met de drukte ook snel weer afgeruimd. Tijdens het wachten hebben we een aan de bar 1 van de vele biersoorten geprobeerd. Restaurant ligt vlak tegenover het residence inn hotel en is gezellig.

Datum van bezoek: april 2013
Bedank RonaldV922
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizzeria Paradiso bekeken, bekeken ook

 

In Pizzeria Paradiso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding