Personeel is vriendelijk. Kamers zijn schoon en heerlijk stil. De airconditioning is nagenoeg onhoorbaar! We hadden een kamer met uitzicht op de haven. Dat is een aanrader. De achterzijde kijkt namelijk uit op een gebouw. Het ontbijt-buffet is uitgebreid en goed. Een extra pluspunt is het rooftop zwembad dat tot 9:00 ‘s avonds open is. Je kunt onder het genot van een drankje, genieten van een prachtige zonsondergang.
Het enige grote minpunt is de hostess van het restaurant (Kith/Kat) tijdens het diner. Zij was slecht verstaanbaar en gaf geen duidelijkheid of en waar we konden eten. Eerst gaf ze aan dat het restaurant niets te maken had met het hotel. ‘We hoefden dus niet op een tafel te rekenen.’ Later stuurde ze ons naar de bar, maar daar bleek toch geen plek. Vervolgens stuurde ze ons naar de lounge, maar daar mocht niet gegeten worden. We zijn daarna zelf een plek in het restaurant gaan zoeken. Alhoewel beleefd, was de hostess in onze ervaring onduidelijk en niet professioneel. Erg zonde voor een verder prima restaurant en hotel.