Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (996)
Beoordelingen filteren
996 resultaten
Waardering van reizigers
473
367
104
34
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
473
367
104
34
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 996 beoordelingen
Beoordeeld op 11 juli 2017

kamer : oké.
buffetvorm avondmaal : 2 x hetzelfde, wordt niet aangevuld. Vooral : ongedekte tafels : zelfs geen servet. vuile, plakkerige tafels. Dessert : stukjes smakeloze kaas. personeel onvriendelijk. Ligging is wel zeer goed : onmiddellijk te voet in centrum Riga.
Eetzaal klein en stoelen rug aan rug. Moeten naar balie om vb. te vragen fruitsap aan te vullen.
Ontbijtbuffet : beter

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 588annie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Lennart L, General Manager van Clarion Collection Hotel Valdemars, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2017
Google-vertaling

Thank you for staying with us at Clarion Collection Hotel Valdemars and taking the time to write a review.

It's nice to hear that you loved our beautiful city and you enjoyed the breakfast.

I am a newly appointed Hotel General Manager and we will now work with Clarion's new food concept "Fun Dining" as part of developing our hotel.

I hope you had a safe trip home and I also hope to see you here again in the hotel.

Sincerely,

Lennart Lagnehag

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juni 2017

Propere kamers, vriendelijke bediening, comfortabele zetels in de gemeenschappelijke ruimtes. Op een 10-tal minuten wandelen van het toeristische centrum, voor ons was dat perfect. Maar ook in de directe buurt waren nog wel wat cafés en restaurants en ook de mooie jugendstil huizen zijn vlakbij. Minpuntje was misschien dat de douche niet afliep naar een putje, waardoor de hele badkamer snel nat was. Ontbijt en avondmaal zijn automatisch inbegrepen. Die zijn in orde, maar nu ook niet heel bijzonder. Sommige van mijn medereizigers vonden dat net gemakkelijk, maar in een stad als Riga vond ik wel niet dat je elke avond in het hotel moet blijven eten. Dat kiest iedereen voor zichzelf natuurlijk. Over het algemeen dus positief.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank RafRo79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Helen H, General Manager van Clarion Collection Hotel Valdemars, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2017
Google-vertaling

Dear Raf Roggeman R, Asse, Belgium,

Thank you for posting a review of your stay at Clarion Collection Hotel Valdemars on Tripadvisor.

I am glad you enjoyed your stay with us. I do agree with you the hotel has a perfect location, not in the old town but close and instead in the beautiful Art Nouveau area where you can find many good restaurants and bars. Riga has a lot to offer when it comes to restaurants. If I would be a tourist in Riga I would eat in the hotel days when I have been wondering around all day long but other nights I would go out and enjoy the fantastic modern kitchen of Riga.

Warmest,
Helen – General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2016

Eten was erg goed en aldoor aanwezig, locatie perfect op loopafstand van alle attracties, de medewerkers waren erg aardig. Minpuntje was het geluid van de straat, de zachte bedden en de douche die niet altijd warm wilde worden en doorstromen.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Janke98
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Helen H, General Manager van Clarion Collection Hotel Valdemars, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 september 2016
Google-vertaling

Dear Janke98,

Thank you for posting a review of your stay at Clarion Collection Hotel Valdemars on tripadvisor. I am glad that you enjoyed your stay with us and found the staff very friendly, it think it is the most important thing in a hotel.

Warmest,
Helen – General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2014

Heel goed hotel dichtbij oude centrum. Met een minibus voor 50 cent naar luchthaven gegaan. Vlak om de hoek. Tegenover raddison blue hotel. Heerlijke bedden en schone kamers.
Rond 1500 was er gratis koffie en thee en je kon er zelf de lekkerste wafels bakken. Er stond beslag klaar en bakken maar. Met heerlijke verse bessen erover. Savonds kreeg je een gratis dinerbuffet.
Met heerlijke toetjes.

Kamertip: Overal in het gebouw is goed en rustig
Datum van verblijf: oktober 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank conny v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Helen H, General Manager van Clarion Collection Hotel Valdemars, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2014
Google-vertaling

Dear Conny V
Thank you for taking your time to write a review of your stay at Clarion Collection Hotel Valdemars on Tripadvisor. The evening meal is something that we offer for free to all of our guests, and we want to make sure it holds a good quality and it seems to me that it was definitely good enough for you.
Warmest,
Helen – General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2013

Prima hotel op max 10 minuten lopen van het oude centrum. Vriendelijk personeel. Ontbijt is uitgebreid. Iedere avond een dagmenu dat smakelijk is. Voor een stedentrip zeer aan te bevelen.
Kamer en badkamer zijn niet super groot. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig.
Met de taxi of minibus van het vliegveld goed te bereiken. Voor 0,5 lvl (EUR 0,70) kan het ook met dé bus (lijn 241). Duurt wel wat langer, maar kost ook niets

Kamertip: Vraag een kamer aan de achterzijde. Aan de straatzijde kun je last van het verkeer hebben.
Datum van verblijf: september 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Trees D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken