Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Boedapest
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.554)
Beoordelingen filteren
2.554 resultaten
Waardering van reizigers
2.291
235
21
5
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.291
235
21
5
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.554 beoordelingen
Beoordeeld op 16 juni 2019

het is een super hotel-niets op aan te merken.goeie ligging -dichtbij om alles te bezichtigen.Het ontbijt is super.In de lobby kan men gratis koffie of thee drinken.de kamers zijn net .Het personeel is heel behulpzaam

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank GoPlaces02550782837
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NMork, Vezető van Hotel Moments Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2019
Google-vertaling

Dear "GoPlaces02550782837",

Thank you for staying with us at our four-star Hotel Moments during visiting the lovely city of Budapest and for sharing your experiences with the travelers’ community.
It made me so happy to learn how much you had enjoyed your stay with us – I especially would like to thank you for highlighting the excellent location, the great breakfast buffet, and the complementary Lounge Bar.
We are very much looking forward to welcoming you back to our Hotel Moments Budapest.

Sincerely yours,

Nina Mörk
Front Office Manager
nmork@hotelmoments.hu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2019

Mooi gelegen in het centrum, waardoor veel te voet bereikbaar is. Metro is ook vlakbij zodat je gemakkelijk verder gelegen bezienswaardigheden kunt bereiken. Prima kamers van alle gemakken voorzien en heel netjes en schoon.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Dreamer786174
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NMork, Vezető van Hotel Moments Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2019
Google-vertaling

Dear "Dreamer786174”,

First and foremost thank you very much for taking your precious time and sharing your feedback about your recent stay in our Hotel Moments Budapest. I am reading your kind words with great pleasure as it is very nice to learn that our location and hotel rooms have met your expectations.
I truly hope that we will have the honour to welcome you back one day, when your travel plans bring you back to our wonderful capital of Budapest.

Yours sincerely,

Nina Mörk
Front Office Manager
nmork@hotelmoments.hu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018

Een aanrader voor wie Boedapest wil bezoeken,centrale ligging,aan de Andrassy ut ,uitermate proper, zowel de geluidsdichte kamers, badkamer en al de centrale ruimtes.Personeel was hulpvaardig en zeer professioneel ,en als extra gratis koffie en fris water aangeboden in de lounge ruimte.Ook het ontbijt aangeboden in de aanpalende Bistro Fine,is van uitstekende kwaliteit

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Luc D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
julescanel, Ügyvezető igazgató van Hotel Moments Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2018
Google-vertaling

Dear "Luc D",

I am delighted to hear that you enjoyed your stay at our Hotel Moments Budapest! Thank you for sharing your experience with fellow travellers on the TripAdvisor.
It is always my heartfelt aim that our guests feel welcome and enjoy the comfort of our hotel. Our team strives to provide the best service possible to each guest and your compliment motivates us to keep up the quality minded service!
We look forward to welcoming you again on your next trip to Budapest.
Sincerely Yours,

Gyula Kanel
General Manager
gkanel@hotelmoments.hu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2018 via mobiele applicatie

Wij hadden dit hotel gekozen als uitvalsbasis voor een citytrip in Budapest. Gelegen in het centrum, werden we op zeer vriendelijk wijze ontvangen door het personeel. Onze kamer (superior) was fantastisch, ruim en smaakvol ingericht. Een aanrader.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 385guyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
julescanel, Ügyvezető igazgató van Hotel Moments Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2018
Google-vertaling

Dear "Guy V",

Thank you for visiting our Hotel Moments Budapest and for taking the time to share your review on our TripAdvisor site.
We are beyond grateful of your kind words about the central location and the friendly team.
We appreciate your feedback and we hope to have the pleasure of welcoming you back again soon to Budapest.
Sincerely Yours,

Gyula Kanel
General Manager
gkanel@hotelmoments.hu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 januari 2018 via mobiele applicatie

Stedentripje naar Boedapest en hier 3 nachten verbleven. Prima ervaring en een absolute aanrader! Uitstekende locatie in het centrum van Boedapest, op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, luxury shopping om de hoek en een keur aan prima restaurants binnen handbereik. De kamer is ruim, wij hadden een kamer aan de straatkant, maar geen last van verkeerslawaai oid. Het ontbijt was uitstekend zoals je mag verwachten en het personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het hotel heeft een heerlijke sfeer.
Een groot pluspunt is de inpandige Bistro Fine. Wij hebben er 1 avond gegeten en dat was prima. Je kunt er ‘s avonds heerlijk borrelen, de inrichting is speels, de wijnen uitstekend en het personeel is vriendelijk en attent.
Als er al een kritiekpunt is, dan is het het ontbreken van een bad op de kamer. Een kleinigheidje ten opzichte van de pluspunten.
Wat ons betreft een absolute aanrader!!!

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank michielb314
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
julescanel, Ügyvezető igazgató van Hotel Moments Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 januari 2018
Google-vertaling

Dear "Michiel B",

Thank you for visiting our Hotel Moments Budapest and for sharing your kind review on the TripAdvisor with other fellow travellers. We are thrilled to hear that you experienced great service, and we are excited to hear your comments on the guest room's noise isolation, the team attentiveness and the Bistro Fine dinner.
We hope to have the pleasure of welcoming you back soon whenever you will return to Budapest!
Sincerely Yours,

Gyula Kanel
General Manager
gkanel@hotelmoments.hu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken