Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top tentje”
Beoordeling van Cirkusz

Cirkusz
Geclassificeerd als nr. 34 van 3.742 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 2 US$ - 12 US$
Keukens: Bar, Café
Wijk: Erzsébetváros
Gegevens restaurant
Wijk: Erzsébetváros
19 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel gezellig en super lekker! We moesten wel lang wachten op de bediening maar ze waren erg vriendelijk. Dikke aanrader

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank anouk159
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.874)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.874 beoordelingen

24 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk assortiment brunch gerechten, die allen kwaliteit erg goed zijn. Het personeel verwelkomt je op een hartelijke manier, en denkt in oplossingen in plaats van in problemen. Enorm goede espresso die volgens gebruik gemaakt wordt. Aanrader voor iedereen.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank floriss266
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanochtend hier ons ontbijt gehaald. Het half uurtje wachten is zeker de moeite waard.
Heerlijke gerechten en mooi opgemaakte borden.
Eens aanrader ook als je glutenvrij moet eten (net als ik).

Datum van bezoek: juni 2019
2  Bedank 638sonjah
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk ontbijten in de gezellige Joodse wijk. Koffie is TOP! Uitermate vriendelijke bediening en gezellige locatie.

Datum van bezoek: januari 2019
1  Bedank adlamerigts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2019 beoordeeld

Deze eetgelegenheid is erg gezellig, en bovenal erg lekker. Het kan zijn dat je even moet wachten op een plek, want het is altijd bommetje, bommetje vol! Soms sta je zelfs even buiten (de ruimte binnen om te wachten is beperkt. Daarom.). Ze hebben er heerlijke koffie, ontbijt en lunch. Super leuke, lekkere en vriendelijk restaurant. Wij zijn er zelfs twee keer geweest! Aanrader.

Wel gewoon omgerekend NL prijzen voor een onbijt / lunch. Maar dan krijg je ook gewoon goed eten/drinken.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank TheThatcher
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cirkusz bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Cirkusz geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.