Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super!”
Beoordeling van Iguana

Iguana
Geclassificeerd als nr. 320 van 3.663 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 10 US$ - 15 US$
Keukens: Amerikaans, Mexicaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene, Gezinnen met kinderen, Grote groepen
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: District V / Binnenstad
15 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Zonder reservatie toevallig op een zondagmiddag binnengewandeld en hadden geluk dat er nog een tafeltje was. Zeer druk! Ontzettend goed gegeten en zeker meer dan genoeg! De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Leuke sfeer en lage prijs. Als we nog eens in Boedapest zijn komen wij zeker terug!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank drtunina
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.018)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.018 beoordelingen

29 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zonder reservering meteen geholpen en heerlijk gegeten. Bediening was vriendelijk, behulpzaam en heel snel. Veel vegetarische opties die duidelijk werden aangegeven op de kaart. Hele leuke aankleding en super gezellige sfeer. Wij zouden zeker terugkomen!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank roos-kasya
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kata S, social media consultant van Iguana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2019

Thank you!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier lekker gegeten, al vonden we het niet heel speciaal. De bediening was vriendelijk maar een beetje traag. De hostess had er duidelijk geen zin in en er kwam dan ook geen lach op haar gezicht. Overall een gemiddelde ervaring waar nog ruimte voor verbetering is om het plaatje compleet te maken.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank RayLeinarts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was lekker en veel. Gelukkig had de ober, erg vriendelijk, ons al gewaarschuwd gezamenlijk maar 1 voorgerecht te nemen. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank melanies261
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier lekker gegeten. Omdat het gisteren volzet was, hebben we voor vandaag gereserveerd. Het meisje dat iedereen verwelkomt aan de inkom was niet erg vriendelijk. Ze staat hier duidelijk tegen haar goesting. Verder was de bediening wel zeer vriendelijk, andere werknemers lachen wel en spreken ook :-). De menukaart is heel ruim, met schappelijke prijzen. Een aanrader als je de zware Hongaarse keuken even beu bent.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank IneS392
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Iguana bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Iguana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding