Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 21:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een echte aanrader!

In plaats van naar een grote badhuis te gaan op een zondagmiddag, besloot ik om de drukte te mijden ... meer lezen

Beoordeeld op 2 juli 2018
jazzyjazzproduction
,
Amsterdam, Nederland
Heerlijk ontspannen op de zondagochtend

Als onderdeel van onze stedentrip hadden we een zondagochtend gepland bij Magnolia Day Spa. We ... meer lezen

Beoordeeld op 19 februari 2018
RDN1987
via mobiele applicatie
Lees alle 410 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Boedapest
vanaf 22,47 US$
Meer info
vanaf 10,11 US$
Meer info
vanaf 21,38 US$
Meer info
vanaf 54,59 US$
Meer info
Beoordelingen (410)
Beoordelingen filteren
410 resultaten
Waardering van reizigers
359
32
14
4
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
359
32
14
4
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 410 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juli 2018

In plaats van naar een grote badhuis te gaan op een zondagmiddag, besloot ik om de drukte te mijden en naar Magnolia te gaan.
En wat ben ik daar blij om.
Het was er heerlijk rustig. Nadat ik een gezondheidsverklaring moest invullen, werd ik begeleid naar mijn kleedkamer waar er een handdoek, badjas en sloffen klaar lagen.
Verder is het er heel schoon, goede service, heerlijke massage en genoten van de theekamer.
Ik raad iedereen Magnolia day spa aan!

Datum van activiteit: juli 2018
1  Bedank jazzyjazzproduction
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MagnoliaDSpa, Vendégkapcsolati vezető van Magnolia Day Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 januari 2019
Google-vertaling

Dear jazzyjazzproduction,

Thank you for your review, we are happy you had a great time in Magnolia Day Spa! When you will be back to Budapest, hope to welcome you again!
Best regards,
Magnolia Day Spa team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 februari 2018 via mobiele applicatie

Als onderdeel van onze stedentrip hadden we een zondagochtend gepland bij Magnolia Day Spa. We kozen voor de couples treatment waarin we een privé bad voor 20 min kregen incl drankjes en daarna een tegelijk massage van 45 minuten. Was echt heerlijk! Daarna gebruik gemaakt van de drie sauna’s, het bad en de theeruimte (incl koekjes en fruit). Dit alles voor ongeveer 100 euro voor 2 personen alles inclusief (ook badjas slippers etc). Als we weer eens in Boedapest zijn gaan we dit zeker weer doen, aanrader!

Datum van activiteit: februari 2018
1  Bedank RDN1987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 november 2017 via mobiele applicatie

Mooie Spa die eigenlijk maar één echt minpunt heeft en dat is dat het in de kelder is gehuisvest en dus geen daglicht heeft. Ook met verlichting is men niet scheutig. Naar mijn smaak gewoon te donker. Ander punt is de gladde vloer rond de jacuzzi’s. Die zijn te glibberig. Uitkijken dus.
Voor het overige niets dan lof. Het is goed verzorgd, goede sauna’s en bovenal fantastische masseuses. Echt heel goed.
Kortom verkwikt naar huis.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank Elly f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2017 via mobiele applicatie

Mooi complex
Vriendelijk personeel , eerst medische checklist invullen om te zien als alles Ok met je is. Bij boeking massage boven bepaalde prijs mag je ook gebruik maken van sauna, jacuzzi , fruit, water en koekjes gedurende 3 uren.
Deden als koppel samen massage. Professioneel , wel harde massage. Mooi kader, proper tot en met
Wij betaalden 40000 juf voor 2 personen voor 75 minuten

Datum van activiteit: juni 2017
1  Bedank bart2604
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MagnoliaDSpa, Vendégkapcsolati vezető van Magnolia Day Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2017
Google-vertaling

Dear bartd738,

Thank you for your kind words and we are more than happy you enjoyed the treatment and you had the time to try out the jacuzzi and the different kind of saunas.
Hope to welcome you again!!
Best regards,
Magnolia Day Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2017 via mobiele applicatie

Geweldige middag gehad in Magnolia Day Spa. Vriendelijke ontvangst, ze helpen je een geschikte behandeling te vinden voor je huidtype en zijn zeer professioneel in de uitvoering. Heel ontspannen sfeer en ze letten goed op details in de service. Prijs/kwaliteit verhouding is echt top en heb dit dan ook zelden zo meegemaakt. Een gezichtsbehandeling van 1 uur gehad voor de gevoelige huid en mijn huid straalt nog. Geen enkel negatief punt te noemen, gewoon top spa om te ontspannen tijdens je bezoek aan Boedapest.

Datum van activiteit: juni 2017
1  Bedank Lisa v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MagnoliaDSpa, Vendégkapcsolati vezető van Magnolia Day Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Lisa,

Thank you for those nice words and we are very happy you had such a good time here!
Whenever you will be in Budapest again, hope to welcome you again!
Best regards,
Magnolia Day Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken