Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Matig eten en service”
Beoordeling van KIOSK Budapest

KIOSK Budapest
Geclassificeerd als nr. 455 van 3.740 Restaurants in Boedapest
Prijsklasse: 12 US$ - 47 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: District V / Binnenstad
4 weken geleden beoordeeld

Drankjes lieten zeer lang op zich wachten, of kwamen zelfs helemaal niet toe (maar stonden wel op de rekening). Eten was niet slecht, maar zeker geen hoogvlieger.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank JakobVa95
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Al Hajjar V, General Manager van KIOSK Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

We’re very sorry to hear that you had a bad experience. If you’re open to discussing this further, please call us at +36703111969 and ask to speak with the manager. We hope we can make this up to you the next time you visit us.

Sincerely,
KIOSK team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.585)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.585 beoordelingen

6 maart 2020 beoordeeld

Leuke locatie, zowel binnen als buiten. Soms niet duidelijk of je nu zelf mag gaan zitten of moet wachten.

Datum van bezoek: februari 2020
2  Bedank Vidal2683
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Al Hajjar V, General Manager van KIOSK Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2021
Google-vertaling

We’re very sorry to hear that you had a bad experience. If you’re open to discussing this further, please call us at +36703111969 and ask to speak with the manager. We hope we can make this up to you the next time you visit us.

Sincerely,
The KIOSK Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was prima. De service echt heel maar dan ook echt heel slecht. Alsof niemand gastvrij kon zijn of een glimlach kon geven. Men stond allemaal te hangen bij de bar en toonde nul interesse. Zelfs toen we wilde afrekenen en we bij de bar stonden te wachten kwam er niemand naar ons toe. Heel bijzonder. De tekst achterop de tshirts was in iedergeval op geen van deze medewerkers van toepassing (maar ook echt allemaal, hoe dan!). Happiness was in iedergeval niet de lifestyle van de bediening! Sneu... ik zou lekker ergens anders genieten waar je wel het gevoel hebt dat je welkom bent.

Datum van bezoek: januari 2020
1  Bedank LianneDo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Csaba H, Vezető van KIOSK Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2020

Bedankt voor het schrijven van je mening!
Sorry, we hadden zo'n slechte ervaring, dus laten we hopen dat we nog een kans hebben om te bewijzen dat we kunnen glimlachen :-)

Kiosk-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2019 beoordeeld

Met prachtig weer buiten op terras gegeten. Kip met saus van foie gras en mijn man een fantastisch gerecht met hert. Niet alleen bijzonder lekker maar ook mooi gepresenteerd. Een goede portie. Voor 40 euro hadden we allebei zeker voldoende gegeten en 1 cola en 1 bier.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
1  Bedank Veerleu2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Csaba H, Vezető van KIOSK Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2019

Heel erg bedankt voor je evaluatie!
We hopen dat je ons snel weer bezoekt :-)
Met vriendelijke groet, Kiosk Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dat mooie locaties zoals deze niet tot de goedkoopste behoren moge duidelijk zijn.
Gebodene is van goede kwaliteit maar de ontvangst zou in een zaak als deze toch echt beter moeten.

Datum van bezoek: oktober 2019
1  Bedank Robin d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Csaba H, Vezető van KIOSK Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2019

Bedankt voor het schrijven van je mening!
We werken er constant aan om je beter te maken en gelukkig te zijn en terug te komen :-)
Met vriendelijke groet,
Kiosk-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die KIOSK Budapest bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In KIOSK Budapest geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.