Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van La Porta Di Taormina

La Porta Di Taormina
Geclassificeerd als nr. 318 van 3.673 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 10 US$ - 30 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: District V / Binnenstad
15 maart 2020 beoordeeld

Fijn restaurant, proper, vriendelijk personeel, kwaliteitsvol eten. Pasta arrabiata, lasagna en risotto zeker aan te raden. Alles huisgemaakt!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Pietvanaken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.275)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.275 beoordelingen

14 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening en lekkere pizza ! Ook de wijn was super en zo. !!! Wij zouden zeker terugkomen

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank sulferke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel en lekkere pizza. Het is wel een beetje moeilijk om aan 100 tekens te geraken.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank GoreBloodfreak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2019 beoordeeld

Het eten was vet en het vlees lag bovenop de van vet druipende aardappelen. De bediening stond rond onze tafel heftig te debatteren over voetbal. Het was niet duur maar het was ook niks.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Marcel P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Restaurant_CMO, Közönségkapcsolati vezető van La Porta Di Taormina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2019
Google-vertaling

Dear Marcel P,

Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor, I am sorry to hear that you did not receive the service which is normally provided to all guests.
Hope we will have the chance to welcome you again.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2019 beoordeeld

Nadat we hier langskwamen en spontaan gingen eten echt blij verrast. Was super lekker. We hadden varkenshaas gevuld met mozzarella en omwikkeld met ham en kip paprika. Goed en enthousiast personeel! Echte aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Anouk666
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Restaurant_CMO, Közönségkapcsolati vezető van La Porta Di Taormina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2019
Google-vertaling

Dear Anouk666,

Thank you for your feedback. Always good to read reviews like yours. We are happy to hear that you had a great time with us. Looking forward welcome you again at La Porta Di Taormina.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Porta Di Taormina bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In La Porta Di Taormina geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding