Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Drakenbrug Ljubljana te ontdekken
vanaf 60,98 US$
Meer info
vanaf 10,15 US$
Meer info
vanaf 33,15 US$
Meer info
Beoordelingen (2.628)
Beoordelingen filteren
2.628 resultaten
Waardering van reizigers
908
1.055
585
70
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
908
1.055
585
70
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.628 beoordelingen
Beoordeeld op 31 oktober 2019 via mobiele applicatie

Leuk om even een foto te maken, verder geen hele bijzondere brug. Op iedere hoek van de brug staat een beeld van een draak.
Niet te missen als je door het centrum wandelt.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank maramI8206LP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2019

Vraag een gids naar de onzin die over deze brug wordt verteld. War doen de draken als er een maagd over de brug wandelt.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank ronaldb416
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2019

Met onze kids van 5 en 11 in Ljubljana geweest en de drakenbrug vonden ze erg leuk. De draken zie je overal in Ljubljana terug.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Tessa V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2019

Leuk maar niet bijzonder, maar ja omdat de draken bij deze plek horen en dit dus de kenmerkende brug voor Ljubliana is, moet je die gezien hebben. Dat hebben we dan ok gedaan.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank daalhc57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2019 via mobiele applicatie

Een redelijk eenvoudige brug, gemarkeerd met op iedere hoek een prachtige draak! Toegang tot de oude stad en daardoor een markeringspunt.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank 98erwinj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken