De kamers zijn ruim en schoon, maar dat is het dan ook. Het is vreemd dat je 2 euro per dag moet betalen voor een koelkast op je kamer te gebruiken. De douche geeft geen constante temperatuur waardoor je binnen een minuut van een ijskoude naar een gloeiend hete douche gaat... kan erg pijnlijk zijn.
Personeel is wel vriendelijk, ook bij de receptie.
Ontbijt is erg matig. Er is weinig keuze en de keuze die er is, vind ik persoonlijk niet lekker. Het was voor mij dus iedere ochtend een uitdaging om iets te eten.
Ook de gezellige wintertuin, zoals omschreven, kan ik niet vinden. Het is een grote, glazen ruimte met weinig gezelligheid. Daarbij reserveert bijna iedereen de tafel blijkbaar, waardoor je iedere ochtend weer kan zoeken naar een vrij tafeltje.
Het hotel ligt aan het meer, maar op de foto's lijkt het erop of het echt direct aan het meer ligt. Helaas. Er zit nog best een drukke weg tussen. Vanuit de meeste kamers zie je nog niet eens een glimp van het meer. Heb je een kamer aan de voorzijde, dan zul je dus best wat verkeer langs je hotelkamer hebben, vooral in het weekend.
Nee, voor deze prijs zou ik toch een ander hotel kiezen. Dit is echt een van de minste hotels die ik ooit gehad heb.