Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Van tevoren boeken
  
Google
Manieren om Kazmierz The Former Jewish District te ontdekken
vanaf 21,12 US$
Meer info
vanaf 6,19 US$
Meer info
vanaf 17,12 US$
Meer info
vanaf 43,38 US$
Meer info
Beoordelingen (8.671)
Beoordelingen filteren
8.671 resultaten
Waardering van reizigers
4.770
2.669
959
229
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.770
2.669
959
229
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 8.671 beoordelingen
Beoordeeld op 30 mei 2019

De wijk Kazmierz laat nog veel overblijfselen zien van wat ooit een florerende Joodse wijk was. Dwalend door deze wijk kom je synagogen tegen en huizen met een historische waarde of een huis wat verwijst naar de bewoners en tot hoelang ze daar gewoond hebben, dit is in meeste gevallen tot ergens in de jaren 40. Als men vanuit de Kazmierz de brug over de Wisla oversteekt in Schindlers Fabriek ook dichtbij.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank Gianna2002
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2019 via mobiele applicatie

De oude joodse wijk is interessant. Mix van oud (nog te restaureren) en nieuw (gerestaureerd). Aardige kleine winkeltjes en restaurantjes.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank Fritsenmaya
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2019 via mobiele applicatie

Mooie joodse wijk in Krakau. Wij hebben hier een appartement gehuurd. Het is een leuke wijk met veel restaurantjes, barretjes en het leukste is wel het grote aanbod streetfood.

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank malou0402
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2019 via mobiele applicatie

Leuke, hippe en relaxte wijk. Heel veel te beleven en te zien. Als ik weer in Krakau zou verblijven zou het hier zijn. Ik zou er wel kunnen wonen. Mensen zijn heel vriendelijk, super veel café's, bars, restaurants, clubs, maar ook veel bezienswaardigheden waaronder streetart, mooie kerken, synagoges, twee leuke pleinen. Heerlijk Pools, Joods en Europees eten. Een dikke vette aanrader!

Datum van activiteit: april 2019
Bedank 408frederikah
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2019 via mobiele applicatie

De wijk Kazmierz moet je zeker bezoeken als je in Krakau bent. Er zijn heel veel leuke bars en restaurants, de kwaliteit is overal aan te raden. Leuk plein in het midden van de wijk met leuke kraampjes en heel vee lekker eten.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank jorgendanyluk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken