Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 15:30
Opslaan
  
Google
Manieren om Sint-Vituskathedraal te ontdekken
vanaf 39,53 US$
Meer info
vanaf 11,30 US$
Meer info
vanaf 18,07 US$
Meer info
vanaf 13,76 US$
Meer info
Beoordelingen (23.400)
Beoordelingen filteren
23.398 resultaten
Waardering van reizigers
16.997
5.251
961
112
77
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
16.997
5.251
961
112
77
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 23.398 beoordelingen
Beoordeeld op 10 maart 2020

Van buiten verwacht je even niet het mooie glas in lood werk maar beslist de moeite waard om te bezoeken , helaas mochten we niet door de gehele kathedraal lopen maar deed niets af aan d eschoonheid

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank Jacqueline H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2020

we kwamen al lopend boven en wilden de kerk in. mocht alleen met kaartje en dat vonden wij vreselijk om te betalen voor kerk. we konden de ramen wel goed zien voor het poortje.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank 15agnesk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2020 via mobiele applicatie

Deze kathedraal beheerst de hele Praagse burcht en is dan ook van overal in de stad ruim zichtbaar.
Wij werden verrast door de vele nieuwjaarsconcerten waardoor we voor een gesloten deur stonden, laat u niet verrassen zoals wij.

Datum van activiteit: januari 2020
3  Bedank luciussilvae
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2019

De moeite waard om te bezichtigen, niet alleen de kathedraal maar ook de ganse omgeving is prachtig.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank yvalco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2019 via mobiele applicatie

Prachtige kerk, alleen jammer dat het zo vreselijk druk is in en rondom de kerk. Het is bijna niet te doen, zo druk. Let op de geweldige glas in lood ramen.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank JanLinksGroningen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken