Wij verbleven 1 nacht in dit heel aangename hotel. Het hotel is prachtig, is verzorgd, heeft ruime kamers, heeft een heel lekker uitgebreid ontbijt, je krijgt een gratis drankje en hapje bij het onthaal, is zeer centraal gelegen en je hebt toegang tot de gratis wellness (3 saunaās en zwembad).
Dit hotel had zeker een 5/5 gekregen als de (betalende) wellness beter was geweest. Wij hadden graag een modder-, chocolade- of melkbad genomen, waar veel reclame voor werd gemaakt, maar dit bleek niet beschikbaar te zijn. We hebben dit op alle mogelijke manieren aan de dame van de wellness proberen uitleggen, maar zij begreep niet wat de bedoelden. Toen we eenmaal aanduidden op de prijslijst wat we wilden, beweerde ze dat het modderbad een bad met dode zeezout was... Heel vreemd allemaal. Conclusie, we hebben ā¬30 betaald voor een bad van 20 minuten met wat olie, geur en bloembladeren. Weg gesmeten geld dus. Het hotel zelf is absoluut een aanrader, maar de betalende wellness zou ik er niet doen. Meer