Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 253
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 25/05/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 228
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 26/05/22
FindHotel
US$ 219
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 25/05/22
PricelineUS$ 253
Hotels.comUS$ 228
Trip.comUS$ 268
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (651)
Beoordelingen filteren
651 resultaten
Waardering van reizigers
428
128
56
23
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
428
128
56
23
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 651 beoordelingen
Beoordeeld op 20 oktober 2019

een combinatie van vakkundig personeel, een mooie keuze aan restaurants, rust, prachtig gelegen, heel mooi ingericht hotel met een overheerlijk ontbijt, ook weer met een bediening zoals men zelden kan vinden.

Kamertip: de kamers met zeezicht zijn super en rustig bovendien
Datum van verblijf: oktober 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Eric N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VistabellaHotel, Guest Relations Manager van Vistabella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2019
Google-vertaling

Dear “Eric N”,

We thank you for taking the time to review your stay with us. We are happy to know you enjoyed every moment of your experience at the Vistabella, specially our gastronomy in the five different restaurants and also the service provided by our staff.

We look forward to welcome you again soon!

The Vistabella team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel is zeker het beste hotel van de streek
De rust die je hier vindt is gewoon fantastisch
De service en de netheid is gewoon super.
Alle hotel personeel is altijd super vriendelijk en doet er alles aan om jou verblijf zo aangenaam mogelijk te maken

Daarom wil ik via deze weg al het hotel personeel bedanken voor hun grote inzet en vriendelijkheid

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Philippe D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VistabellaHotel, Guest Relations Manager van Vistabella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2018
Google-vertaling

Dear guest « Philippe D »,

Thank you so much for taking your time sharing your experience at the Vistabella with other travellers.
Your review makes us feel so proud about the service we provide by our professional and warm staff.

It was a real pleasure to have you staying with us and we look forward to your next visit.

The Vistabella team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2018 via mobiele applicatie

Dit is met voorsprong het mooiste hotel dat ik al bezocht heb. Het personeel is ontzettend behulpzaam. Een ontbijt met ontzettend veel keuze. Je bent gewoon vanaf ‘s ochtends goedgezind. En het personeel zal ervoor zorgen dat je dit heel de dag blijft. Natuurlijk helpt het onbetaalbare uitzicht er ook bij. De kamers zijn super proper en verzorgd. En aan restaurants keuze genoeg. Voor iedereen wat wils. Hier kom je echt tot rust. Ik kom er dan ook ieder jaar terug.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank Senne_huygen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VistabellaHotel, Guest Relations Manager van Vistabella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2018
Google-vertaling

Dear "Senne_huygen",

We thank you so much for such a lovely and complete review about the Vistabella. Our biggest commitment is to make your stay really special and make you feel at ease, so it’s really rewarding when we achieve it.

We really look forward to welcome you again next year!

The Vistabella team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel is zeker de centen waard. Prachtige locatie. Je komt er echt tot rust.
Kamers zijn zeer net met een mooi zicht over de baai
Personeel is super vriendelijk
Er zijn verschillende restaurants allemaal zeer goed.
Restaurants moeten gereserveerd worden aan de receptie. Dit was ons niet meegedeeld bij aankomst en vandaar konden we niet eten in restaurant naar keuze gedurende de eerste twee dagen. Het is aangeraden om restaurant onmiddelijk te reserveren bij aankomst
Wij komen hier zeker terug
Kleine opmerking: personeel in de Pirata bar is niet altijd even vriendelijk. Dit zou beter moeten kunnen

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Philippe D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VistabellaHotel, Guest Relations Manager van Vistabella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2017
Google-vertaling

Dear "Philippe D",

We thank you in advance for taking some time to post this review concerning your stay with us. We are delighted to know that you liked your room, as every year we try to make some renovations in order to modernize our installations and decoration. We also thank you for pointing out the kindness of our staff, as we believe the employees are the reflection of any company.
Nonetheless, e apologize if you were not informed for the restaurants reservations. We always try to communicate that it is very important to book in advance, as our five restaurants are available for guests staying or not in our hotel. We normally communicate this information when checking-in and also on the booking confirmation.

We hope your future travels will bring you back to Roses and we will have the chance to welcome you back in the not too distant future.

Best regards from the Vistabella team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2017

Karaktervol 5 sterren hotel , wat afgezonderd gelegen aan een baai dus weg van de grote drukte. Heel leuk interieur, oud en nieuw samen. Prachtig gerenoveerde kamers met veel glas. Er zijn nog enkele klassiek mediterraanse kamers.
Supervriendelijk personeel dat je op alle wenken bedient, zowel in het hotel als in de restaurants en strandbar. Keuze uit verschillende restaurants van standaard prijzen naar erg luxueus (Els Brancs). De strandbar is prachtig gelegen aan een steiger, je zit als het ware bijna in zee. Het ontbijt is royaal, keuzevol en met cava indien gewenst. Men zit half binnen, half buiten met zicht op zee. Een top verblijf. Wij verbleven er in juni en ik kan me wel voorstellen dat er in volle seizoen idd ligbedden te kort zijn vermits kleinschalig boetiek hotel. Ook is er pas vanaf juli een busdienst naar de stad Roses. Al wandelend is het een heel eind, approx 4 - 5 km, dus ben je aangewezen op je auto of een taxi, maar de auto staat er zo veilig in de garage dat je die liever niet buiten haalt. De stad Roses heeft ons niet geboeid

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Billietje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VistabellaHotel, Guest Relations Manager van Vistabella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2017
Google-vertaling

Dear "Billietje",

We thank you for choosing the Vistabella for your vacation and also for your positive review on TripAdvisor. We are glad to know that you were very satisfied with our renovated rooms and the different restaurants. In total we have 6 different room categories and 5 restaurants, each with its own culinary style.
We appreciate you mentioned our privileged location in a peaceful area with incredible views to the Mediterranean Sea.
Hoping to welcome you back for a future stay.

Best regards,

The Vistabella team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken