Kwamen hier al 2 keer eerder, laatste keer in 2013.
Onze ervaringen waren destijds zo goed dat wij zonder nadenken weer boekten. Bij aankomst werd een misverstand over de gevraagde , maar niet beschikbare, kamer soepel opgelost. Mooie kamer gekregen met 2 badkamers groot balkon met zeezicht, prima bedden, koelkastje, alles outdated maar goed onderhouden en schoon. Ontbijt in buffetvorm, roerei, omelet wel bestellen want niet kant en klaar. Kazen, vleeswaren, vers fruit, vers gebakken brood en croissants.
Wijn uit de streek tegen zeer aantrekkelijke prijzen en doet niet onder voor de franse of Italiaanse.
Waarom dan niet uitstekend? We rekenden op een dagelijks wisselend keuzemenu maar zoonlief had net het concept aangepast. Elke dag hetzelfde keuzemenu met elke 3 of 4 dagen 2 gerechten gewijzigd . Dan ben je er gauw doorheen zeker als je geen liefhebber bent van seafood. Je kan wel iets anders krijgen maar dan moet je wel aandringen. Kies daarom niet voor halfpension, er is in Roses genoeg te kiezen. Dan nog het lunch restaurant bij het zwembad. Daar aten we bij vorige bezoeken de lekkerste gerechten. Nu? Gesloten . Er werd nog nagedacht of het weer opgestart werd maar dat gebeurde in de 10 dagen dat wij er waren niet. Gemiste kans. Conclusie : boek gerust dit hotel, het ligt prachtig, hoog service niveau maar ga niet voor halfboard en zeker niet voor fullboard want dan krijg je als lunch dezelfde keus als voor het diner.