we wilden dit jaar ook eens vroeger op seizoen op reis, dus eind mei/begin juni, en schrokken, dit hotel was al goed voel. Het was er in een woord fantastisch, alles tot in de puntjes verzorgd, hartelijk ontvangst, een probleempje zo opgelost. Wij logeerden in de annex, wat rustiger en kleinschaliger is, en gingen telkens ontbijten en avondeten in het hoofd gebouw, alles daar ook heel goed georganiseerd, buffet zowel 's morgens als 's avonds, niets tekort gekomen en alles vers bereid. Bij ontbijt kan je ook bubbels krijgen, en dat is ook zeer uitgebreid. 3 zwembaden die de 2 de week al veel volk trokken daar het weer ineens naar zomer ging. Een leuke bar aan de zwembaden, waar je eventueel ook ' s middags nog een hapje kan eten. De animatie werd toe juist opgestart. We kijken al uit naar eind september om er terug heen te gaan. Zeker een aanbeveling. Een ondergronds parking tegen betaling, en bovengronds ook parkeerplaatsen.Er wordt ook well-ness aangeboden, verhuur fietsen, en er is ook een fitness.