Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (477)
Beoordelingen filteren
477 resultaten
Waardering van reizigers
367
79
25
5
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
367
79
25
5
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 477 beoordelingen
Beoordeeld op 2 december 2018 via mobiele applicatie

Deze Lodge is een verplaatst klooster. In de oude kapel wordt het ontbijt geserveerd. Boven is een gemeenschappelijke ruimte in de bibliotheek. Het ziet er allemaal tiptop uit. Er is een grote tuin. Achter in deze tuin staat een oude treinwagon uit Dunedin waarin je kunt logeren. Door een fout in de boeking werd ons deze treinwagon als upgrade aangeboden. We hebben hier 2 nachten doorgebracht en onze conclusie is dat het absoluut geen upgrade is. Tenzij je het leuk vindt om in een camper te slapen raad ik een verblijf in de treinwagon af.
Marc, de gastheer, is een aardige, grappige man die je graag adviseert en helpt bij het boeken van een excursie.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Bridge1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 oktober 2018 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier twee nachten. De kamers waren prima maar wat aan de kleine kant. Het ontbijt was matig. In het algemeen kregen wij het idee dat de lodge wat teveel kamers had waardoor het minder persoonlijk overkwam. Wel een fijne gedeelde woonkamer.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ruben M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 april 2017

een leuke ervaring in een oud verplaatst klooster. Voor het ontbijt kun je je wensen doorgeven aan de manager die dan tevens kok is. In de lounge boven, je waant je tientallen jaren terug in Engeland, staat koffie, thee, bier, wijn en muffins, allemaal zoveel als je wilt en gratis. Op het balkon mooi uitzicht. Kortom, een erg prettig verblijf.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Hans M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karllamb52, Manager van Te Anau Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2017
Google-vertaling

Hi Hans,
Thank you for taking the time on your trip around New Zealand to leave us your review. We appreciate you taking the time and are pleased that you enjoyed your time with us.
Kind regards
Karl Lamb

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2016 via mobiele applicatie

Leuk om een oud klooster om te toveren in een b&b. Wij hadden gekozen om te verblijven in "the bishops retreat". Dat klinkt mooier dan het is. Het is een omgebouwd bijgebouwtje zonder sfeer op het parkeerterrein. Een keukenblokje zit er in, met alleen een waterkoker. Geen koelkastje. Op het bed nog ouderwetse dekens.
Het ontbijt was ok. Maar naar kaas of vleeswaren zul je vergeefs zoeken. Wel kun je gebakken eieren met bacon krijgen, maar daar heb ik ook niet elke dag zin in.
Kortom, het klinkt leuker dan het is. Merk dat we ook moeite hebben met de waardering. Niet slecht, maar ook niet goed.

Datum van verblijf: december 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Elly f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karllamb52, Manager van Te Anau Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2016
Google-vertaling

Dear Ardflo,
We are sorry to read that you did not enjoy your stay as much as we would have liked you to. The Bishops Retreat was a later addition to the Lodge to allow for the growing bookings, while it does not have quite the same Character as inside the Lodge it still has the quiet peaceful feel that the Lodge does. I can assure you that the bedding that you called old was all new for the start of this season as we have a program of upgrading all bedding and the Bishops retreat was done before the start of the season.
The breakfasts we serve at the Lodge are a traditional New Zealand breakfast with a good selection of cereals and fruits along with plan and fruit yogurt, as well as a good selection of breads. Our cooked breakfast does offer more than just fried eggs as an option and guests are advised of that each morning. Cheese and cold meats are not something that is done as breakfast traditional in New Zealand.
We do hope the rest of your travels went well in New Zealand.
Kind regards
Karl Lamb

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 december 2016

In dit voormalige klooster dat voorheen elders heeft gestaan, bevinden zich heel wat kamers, waardoor het ook wel een hotel lijkt i.p.v. een B&B. Het is er goed toeven. Alles klopt. Het ontbijt wordt beneden geserveerd en er is ruime keuze. Het moderne centrum bereik je het beste met de auto, waarvoor trouwens volop parkeergelegenheid is op het eigen terrein.

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank horse_adam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
karllamb52, Manager van Te Anau Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 december 2016
Google-vertaling

Hi horse_adam,
Thank you for taking time in your holiday to leave us a review we appreciate the time you have taken and hope that your trip around New Zealand was enjoyable.
Kind regards
Karl Lamb

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken