Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
90 US$
Aanbieding bekijken
Hotels.com
91 US$
Aanbieding bekijken
Agoda.com
108 US$
80 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 28 US$
Expedia.com91 US$
CheapTickets91 US$
Hurb108 US$
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (764)
Beoordelingen filteren
764 resultaten
Waardering van reizigers
180
328
191
44
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
180
328
191
44
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 764 beoordelingen
Beoordeeld op 14 oktober 2019

Keurige ontvangst bij de receptie, goede grote kamers. Lokatie van het hotel is top. Overal makkelijk naar toe te lopen. Eetgelegenheid goed, goede keus, goede kwaliteit. Parkeergelegenheid vlakbij de maker.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank wimdewit2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KevinDsouza84, Manager van Distinction Luxmore Hotel Lake Te Anau, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your review about your recent stay with us. I am glad you found our central location conducive and enjoyed your meals with us.

Trust you had a great time in beautiful Fiordland and safe travels.

Kind Regards,

The Team at Distinction Luxmore

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2019

Wij hebben hier 2 nachten geslapen om van hieruit Fjordland N.P. te bezoeken. De kamers zijn ruim en netjes. Het onthaal was ook heel vriendelijk. De ligging is in het centrum, in de buurt zijn er genoeg eet en drinkgelegenheden.

Datum van verblijf: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Viviane1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KevinDsouza84, Manager van Distinction Luxmore Hotel Lake Te Anau, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your review about your stay with us. I am delighted to read you enjoyed all aspects of your stay. Trust you had a great time in beautiful Fiordland and we look forward to welcoming you back.

Kind Regards,

The Team at Distinction Luxmore

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 februari 2019

Goed hotel met veel Chinese gasten in deze tijd van Chinees nieuwjaar . We haddenneen luxurieus kamer met 2 queensize bedden. Ideaal als je van ruimte in bed houd .
Goede bedden , schone kamerven goede badkamer. Kluisje aanwezig.
WiFi is goed
Er is een ontbijtbuffetben bijhorend restaurant waar je aangepast ontbijt kunt “ krijgen”:
Daar hebben wij gebruik van gemaakt .

Service hotel was goed

Kamertip: Wij hadden 3e verdieping , was rustig.
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 903ceesv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KevinDsouza84, Manager van Distinction Luxmore Hotel Lake Te Anau, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 februari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your review about your stay with us. Trust you had a great time in beautiful Fiordland and we look forward to welcoming you back.

Kind Regards,

The Team at Distinction Luxmore

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2018 via mobiele applicatie

Het is een net hotel. Wel gehorig. De ligging is ok. Het heeft wat weg van een resort. Wel makkelijk bereikbaar en een mooie locatie. Het ontbijt was teleurstellend. Weinig keus en niet heel lekker. Het is een aanrader om uit eten te gaan dus. Wel vriendelijk personeel en een nette uitstraling.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank PeterD2502
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2017 via mobiele applicatie

Deze keer een fijn restaurant bezocht om te eten we namen een 3gangen menu het heerlijk en hebben genoten vriendelijk personeel met zeer goede bediening .Dit doen we nogeens.een aanrader ,!Met een hele mooie omgeving en goede acomadatie

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank johanna N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KevinDsouza84, Manager van Distinction Luxmore Hotel Lake Te Anau, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your review about your stay with us. I am delighted to read all aspects of your stay were enjoyable and all staff made a lasting impression. Trust you had a great time in beautiful Fiordland and we look forward to welcoming you back.

Kind Regards,

The Team at Distinction Luxmore

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken