Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (603)
Beoordelingen filteren
603 resultaten
Waardering van reizigers
220
215
85
38
45
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
220
215
85
38
45
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 603 beoordelingen
Beoordeeld op 2 november 2019 via mobiele applicatie

Ondanks dat het hotel al een jaar geleden was geboekt door onze reisorganisatie, kwamen we waarschijnlijk door onze late aankomst, in een ' grote kast' terecht. Het zogenaamde tweepersoons bed (nauwelijks met twee volwassenen in te liggen) kan net in de kamer en met twee grote koffers was er geen ruimte meer over om te verblijven. Ondanks de vraag om een grotere kamer was dat helaas niet mogelijk!

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Edith1959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
177sarahn, General Manager van Hotel 115 Christchurch, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2019

Dear Valued Guest,
Our room inventory consists of several smaller standard rooms that are 18sqm and are suitable for the budget traveller or overnight stay these rooms as well as their size are well documented on all websites.
Guests are always given the opportunity to upgrade availability allowing unfortunately in this case no other rooms were available at the time due to the hotel being fully booked.
Kind Regards
Sarah
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2018 via mobiele applicatie

Na een bezoek aan hotel115 waren we goed uitgerust dat heb je soms nodig na een lange auto reis! Top locatie, je loopt zo de stad in.. en het personeel was zeer vriendelijk waaronder een blond grietje uit nederland wat zeer plezant was om nederlands te praten en wat een vrolijk mens is dat! Zeker een aanrader om hier te overnachten

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank travelnowhere1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
177sarahn, General Manager van Hotel 115 Christchurch, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2018

Dear Valued Guest,
We are delighted that you had such a wonderful stay with us and enjoyed our great central location.
Thank you for the lovely comments about Kelly our receptionist from the Netherlands and we will gladly pass these on to her.
Kind Regards
Sarah
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 januari 2017 via mobiele applicatie

Erg mooi, schoon hotel midden in het centrum van Christchurch! Het personeel is erg vriendelijk en de service is perfect. De bedden zijn heerlijk, de badkamer is schoon en de kamer heeft zelfs een balkon met terras!

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 772xanderd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
177sarahn, General Manager van Hotel 115 Christchurch, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2017

Dear Valued Guest,thank you so much for staying with us at Hotel 115 recently and we are very pleased to hear you enjoyed our great location and found our rooms comfortable and our staff were able to look after you so well.We have 6 rooms with balconies four smaller Superior Queen rooms with small balconies and 2 larger rooms with large balconies one being a Superior Queen room and the other our unique Deluxe Queen room.The guest can sit and relax outside with a wine or bring a Nespresso up from the lobby and enjoy the view which overlooks the iconic Christchurch tramway and the historic and beautiful New Regent Street.
Kind Regards
Sarah
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2016

We hadden een probleem toen we aankwamen, de kamer was gecanceld door de tussenpersoon, maar ze hebben het probleem direct aangepakt en opgelost. We hadden een wat kleine, schone gerenoveerde kamer die met twee koffers wat krap was. De toeristische tram vertrok vlak bij het hotel. Ontbijten kon je direct in de omgeving en je zit in het centrum van Christchurch. Helaas zijn er veel open plekken door de aardbeving.

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Koos S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2015

Prima hotel, heel klantvriendelijk. Gratis koffie en thee en fruit zoveel je maar wilt. Aardige mensen en lekkere bedden! De ligging is prettig, vlak bij winkels maar ook op loopafstand van o.a. de botanische tuin

Datum van verblijf: januari 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank petulap2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
177sarahn, General Manager van Hotel 115 Christchurch, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2015

Dear Petula P,
Thank you for staying with us at Hotel 115 during your recent visit to Christchurch.
We hoped you enjoyed the rest of your stay in New Zealand and you come back and visit us some time in the near future.
Kind Regards
Sarah Niu
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken