Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Agoda.com115 US$
Snaptravel
StayForLong
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (786)
Beoordelingen filteren
786 resultaten
Waardering van reizigers
126
305
219
80
56
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
126
305
219
80
56
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 786 beoordelingen
Beoordeeld op 1 januari 2020

Locatie is ok. Cuba street is een gezellige straat met veel restaurantjes en bars. C-Hotel is echt basic en sterk aan onderhoud/vernieuwing toe. Niet zelf geboekt helaas. Voor een nacht nog te doen maar voor meer comfort verder zoeken...

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Patrizia M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CQWellington, Guest Relations Manager van C Hotel Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2020
Google-vertaling

Hi Patrizia, thank you for taking the time to review our Hotel. You may be happy to hear that the C Hotel is currently undergoing a full refurbishment and is due to be completed this year. We hope to welcome you back once this is done.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2018 via mobiele applicatie

Kamers waren superklein, maar wel schoon. We kregen de Queensroom omdat er iets mis was gegaan met de boeking, maar deze was nog klein! Badkamer ook klein maar wel schoon. Ontbijt is broodjes met jam en pindakaas. Voor de rest moet je extra betalen. Parkeergarage was vol bij aankomst, we moesten zelf een straatparkeerplek zoeken.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank anneloesk2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SilvesterBToth, Manager van C Hotel Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 november 2018
Google-vertaling

Dear anneloesk2017, thank you for your review. I am delighted you found your room clean and comfortable. Our rooms in Q Hotel are significantly bigger, please visit our website: cqwellington.com before your next visit to Wellington, to compare room sizes and amenities between C Hotel and Q Hotel. Once again, thank you for staying with us, we loved having you here.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2017 via mobiele applicatie

We verbleven 1 nacht in het Comfort hotel. Het hotel heeft een centrale ligging in een leuke winkelstraat (Cubastreet) Op Cubastreet vind je de leukste winkeltjes, leuk voor souvenirs. De kamer in het was schoon en netjes, zeker een aanrader! Het enige nadeel was het ontbijt, dat was erg duur als je fruit en muesli wilde moest je 15 dollar extra betalen en voor nog meer keuze 20 dollar extra. Het standaard ontbijt was brood, koffie, thee, sap, jam, honing en pindakaas.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank paulinezz33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Olivier L, General Manager van C Hotel Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 januari 2017
Google-vertaling

Dear paulinezz33,
Thank you for taking the time to post your feedback on Tripadvisor. The comments you made regarding your stay with us are most appreciated and we look forward to welcoming you back to CQ Wellington hotel in the near future. Please feel free to contact us directly on our website or send an email and we will take care of your reservation personally.
Kind regards
Olivier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2016 via mobiele applicatie

Prima hotel, mooi centraal in het centrum van Wellington. We konden eindelijk onze was wassen en drogen. De kamers waren niet groot maar wel schoon en netjes. Er was in de ochtend wel een gratis ontbijtbuffet. Deze hebben we ons goed laten smaken.

Datum van verblijf: december 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank tilborulez
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OLacoua, General Manager van C Hotel Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to post your comments regarding you stay with us. It's always a pleasure to ensure your stay is relaxed and enjoyable.
We look forward to welcoming you back soon again.
Kind Regards
Olivier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 december 2016

Erg mooi hoe ze dit hotel in de originele staat hebben kunnen houden. Het straalt echt klasse uit. Wij hadden wel wat pech dat we een kleine kamer hadden zonder koelkast en een 'geheime' deur (die gewoon open kon) naar de onbekende buren. De ramen konden niet goed dicht waardoor oordoppen echt nodig waren! De locatie is helemaal top, paar minuten wandelen naar het centrum. Tip: Als je een auto hebt moet je 30 dollar betalen om te parkeren op hun parkeerplaats. Je mag je auto echter ook tussen 6 savonds en 8 uur sochtends gratis parkeren voor de deur!

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank pipimaaspoort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OLacoua, General Manager van C Hotel Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2016
Google-vertaling

Dear pipimaaspoort,

Thank you for taking valuable time to give us your feedback. We are pleased to learn that you've had an enjoyable time with us and that you found the location and facilities to your liking. We look forward to another opportunity to be of service to you in the near future! Please feel free to contact us directly and we will take care of your reservation personally.

Kind regards,
Olivier Lacoua
GM, CQ Wellington

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken