Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.com246 US$
Priceline240 US$
CheapTickets246 US$
eDreams240 US$
FindHotel246 US$
Orbitz.com239 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.990)
Beoordelingen filteren
2.992 resultaten
Waardering van reizigers
1.425
946
386
159
76
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.425
946
386
159
76
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.992 beoordelingen
Beoordeeld op 14 januari 2019

Wij verbleven twee nachten in een van de appartementen in het QT Wellington. Mooie kamer met kitchenette en wasmachine (wel handig na 3 weken als je 5 weken onderweg bent). Helaas niet zo'n mooi (onbelemmerd) uitzicht en ook geen eigen terras. Wel erg goed bed en badkamer met bad en douche.

Het hotel moet het echt hebben van de kunst/inrichting en in mindere mate van de service/bediening. Die vonden wij wat minder. Een volgende keer zouden wij aan 1 dag Wellington "genoeg" hebben.

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank MoniqueS72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QTWellington, Front Office Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 januari 2019

Hi MoniqueS72,

Dank u wel voor uw feedback. Goed om te horen dat een goed verblijf heeft gehad. Jammer dat het uitzicht en de bediening wat minder was. We zorgen dat dit wordt opgevolgd.

Goede reis verder in Nieuw Zeeland en hopen u te mogen verwelkomen in een van onze QT Hotels.

Met vriendelijke groet,

Jeanette

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 februari 2018

Midden in het centrum van Wellington. Betaald parkeren, je sleutel afgeven en je auto wordt elders geparkeerd, geen omkijken naar. Gastvrije ontvangst. Mooie kamer met complete keuken, zelfs een was/drogercombinatie. Fijn zwembad.
New years eve diner en men heeft ons enorm verwend, ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke oudejaars avond hebben genoten.
Heerlijke bedden, goede comfortabele badkamer, superschoon. Heerlijk rustig en midden in de drukke stad.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank koffergirl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QTMuseumWellington, Front Office Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2018

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en een goede oudejaars avond heeft gehad.

Met vriendelijke groet,
Jeanette

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2017

Wat vooral opvalt is de kunst die overal in dit hotel hangt en staat. Op zichzelf is dit al een bezienswaardigheid.
De bar is goed; je kunt er tegen een redelijke prijs goede snacks krijgen en de wijnen zijn uitstekend.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank A L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QTMuseumWellington, Public Relations Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Anth0nL,

Thank you for your lovely words! We're thrilled to hear you enjoyed our extensive art collection and it enhanced your stay.

Until next time,
Chris

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 april 2017

Een goed hotel, erg centraal gelegen, ruime suite. Vriendelijk personeel. Je auto wordt geparkeerd en teruggebracht als je hem nodig hebt.
De suite is voorzien van een keuken en een wasmachine voor de noodzakelijke kleine was.

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Roel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QTMuseumWellington, Public Relations Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2017
Google-vertaling

Dear Roel v,

Thank for your kind words. We hope you made the most of our central location and the suite life!

Kind regards,
Chris

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 januari 2017

Een prachtig mooi ingericht met veel kunst voorzien hotel. Wij zaten in het appartementendeel wat erg prettig is. Hier kun je zelf koken (er is een compleet ingerichte keuken) er is zelfs een afwasmachine en wasmachine. Het hotel ligt bijna tegenover het Te Papa Museum.
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam een aanrader als je naar Wellington gaat

Kamertip: Wij vonden het appartement erg fijn
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Mariever
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Museum_Art_Hotel_NZ, Public Relations Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2017
Google-vertaling

Dear Mariever,

Thank you for taking the time to leave a review. It's wonderful to read that your Apartment room was well-suited to your liking and needs. We hope you made the most of our great location!

Until next time,
Chris

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken