Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotel Website
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.992)
Beoordelingen filteren
2.993 resultaten
Waardering van reizigers
1.425
946
387
159
76
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.425
946
387
159
76
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.993 beoordelingen
Beoordeeld op 25 februari 2018

Midden in het centrum van Wellington. Betaald parkeren, je sleutel afgeven en je auto wordt elders geparkeerd, geen omkijken naar. Gastvrije ontvangst. Mooie kamer met complete keuken, zelfs een was/drogercombinatie. Fijn zwembad.
New years eve diner en men heeft ons enorm verwend, ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke oudejaars avond hebben genoten.
Heerlijke bedden, goede comfortabele badkamer, superschoon. Heerlijk rustig en midden in de drukke stad.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank koffergirl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QTMuseumWellington, Front Office Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2018

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en een goede oudejaars avond heeft gehad.

Met vriendelijke groet,
Jeanette

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2017

Wat vooral opvalt is de kunst die overal in dit hotel hangt en staat. Op zichzelf is dit al een bezienswaardigheid.
De bar is goed; je kunt er tegen een redelijke prijs goede snacks krijgen en de wijnen zijn uitstekend.

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank A L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QTMuseumWellington, Public Relations Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Anth0nL,

Thank you for your lovely words! We're thrilled to hear you enjoyed our extensive art collection and it enhanced your stay.

Until next time,
Chris

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 april 2017

Een goed hotel, erg centraal gelegen, ruime suite. Vriendelijk personeel. Je auto wordt geparkeerd en teruggebracht als je hem nodig hebt.
De suite is voorzien van een keuken en een wasmachine voor de noodzakelijke kleine was.

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Roel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QTMuseumWellington, Public Relations Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2017
Google-vertaling

Dear Roel v,

Thank for your kind words. We hope you made the most of our central location and the suite life!

Kind regards,
Chris

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 januari 2017

Een prachtig mooi ingericht met veel kunst voorzien hotel. Wij zaten in het appartementendeel wat erg prettig is. Hier kun je zelf koken (er is een compleet ingerichte keuken) er is zelfs een afwasmachine en wasmachine. Het hotel ligt bijna tegenover het Te Papa Museum.
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam een aanrader als je naar Wellington gaat

Kamertip: Wij vonden het appartement erg fijn
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Mariever
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Museum_Art_Hotel_NZ, Public Relations Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2017
Google-vertaling

Dear Mariever,

Thank you for taking the time to leave a review. It's wonderful to read that your Apartment room was well-suited to your liking and needs. We hope you made the most of our great location!

Until next time,
Chris

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2016

Bijzonder hotel met goede voorzieningen, ook op de hotelkamers. Jammer was dat er een verbouwing bezig was op onze gang waardoor we rond half acht wakker werden van de geluiden van de bouwvakkers. Hotel ligt heel centraal en is goede uitvalsbasis voor Stadsbezoek

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank teaverhoeven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Museum_Art_Hotel_NZ, Public Relations Manager van QT Wellington, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2016
Google-vertaling

Dear teaverhoeven,

Thank you for a positive review! We do apologise for any inconvenience our refurbishment process has caused. We are going through exciting changes as we transition and are undergoing physical transformations to be a QT Hotel, the first in New Zealand! The next time you return to Wellington, we look forward to welcoming you back to Qt Musuem Wellington.

Best,
Chris

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken