Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
203 US$
View deal
Gratis annuleren tot 16/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
eDreams
203 US$
View deal
Gratis annuleren tot 16/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
StayForLong
217 US$
191 US$
View deal
BESPAAR 26 US$
Agoda.com203 US$
ZenHotels.com193 US$
getaroom.com217 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.492)
Beoordelingen filteren
1.492 resultaten
Waardering van reizigers
569
620
191
75
37
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
569
620
191
75
37
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.492 beoordelingen
Beoordeeld op 19 september 2016 via mobiele applicatie

Keurig hotel. Schoon, maar met name 's-ochtends wel erg lawaaiig door waarschijnlijk de bevoorrading van de onder- en omliggende zaken. De locatie is echt top. Direct aan de haven en vlak bij het prachtige centrum van Auckland. Een uitstekend hotel voor een kort bezoek aan de stad.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank JJWe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kesh N, Manager van The Sebel Auckland Viaduct Harbour, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2016
Google-vertaling

Dear JJWe

Thank you for your comments regarding your recent stay with us. We are pleased that you enjoyed our clean rooms and the location.

Thank you for choosing The Sebel Auckland Viaduct Harbour.

Kind regards
Kesh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2016

Mooie locatie bij de haven, ferry's en winkelstraten. Ruim appartement, complete keuken. Veel restaurants in de buurt. Wij hebben verder van de voorzieningen weinig gebruikt gemaakt, dus kan weinig over de service zeggen, maar we werden vriendelijke ontvangen.

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ellenenmartijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 maart 2015

Mooi hotel op een perfecte locatie in Auckland aan de haven en op loopafstand van de stad.
Netjes, schoon, behulpzaam personeel. Mooie en ruime suite met uizticht op de haven. restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand.

Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Jan J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kesh N, Operations Manager van The Sebel Auckland Viaduct Harbour, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 april 2015
Google-vertaling

Dear Jan J

We thank you for your wonderful feedback of our hotel. We are pleased to read that you had an excellent stay and the staff were helpful.

We thank you for choosing to stay with The Sebel Auckland Viaduct Harbour and look forward to seeing you again.

Kind regards
Kesh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 december 2014

Het hotel ligt op een ideale locatie aan de haven. Alle bezienswaardigheden zijn dichtbij.
Wij verbleven in een Marina deluxe one bedroom suite met balkon. Uitzicht op de gezellige haven en 's avonds heel veel lichtjes. Het appartement en de badkamer zijn heel ruim en schoon. Prettig is dat we gebruik konden maken van een wasmaschine en wasdroger in het appartement.
We vonden het wel een gemis dat er geen gratis op de kamers is. Dat hoort toch echt wel in de prijs te zitten. En wij zaten boven een bar waar veel wedstrijden uitgezonden worden dus het was wel luidruchtig tot een uur of 12 's nachts.

Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank LKW246
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kesh N, Operations Manager van The Sebel Auckland Viaduct Harbour, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2015
Google-vertaling

Dear LKW246

We appreciate you taking time out to share your experience of The Sebel Auckland.
It is pleasing to see that you had enjoyed the hotel facilities and the location.
Thank you for your feedback and we hope to see you next time.

Kind regards
Kesh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2014

Een goed schoon en dicht bij de gezellige haven. Het hotel beschikt over een rolstoegankelijke kamer. Echter is de draai die je moet maken om de badkamer op te komen wel krap is en waarschijnlijk niet te doen met een grote rolstoel. De badkamer zelf is goed toegankelijk. De rest van de kamer zeer toegankelijk en ook een tweepersoonsbed wat vaak niet zo is bij een rolstoeltoegankelijke kamer. Je kunt aan de achterkant zo naar buiten lopen en in de gezellige haven in lopen waar veel te doen is en zeker in de avonden ook erg gezellig toeven is. Fijn is dat je de ook in de nacht kunt aankomen. Er zijn kamers met een mooi balkon maar de minder dure kamers hebben geen balkon en kijken tegen een blinde muur.

Kamertip: Wil je een balkon en mooi uitzicht pak dan een duurdere kamer aan de kant van de haven.
Datum van verblijf: februari 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ilona D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kesh N, Operations Manager van The Sebel Auckland Viaduct Harbour, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2014
Google-vertaling

Dear Llona H

We appreciate you taking the time out to provide feedback with regard to your recent stay with us. Its pleasing to hear that you had a pleasant stay. The less expensive rooms are our Studios which are on the city side. Some of these do come with a balcony and have views to the city.
Thank you again for your nice comments and wehope to see agian in near future.

Kind regards
Kesh
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken