Mooi terras ! Deze keer binnen gezeten. Correcte bediening. Lekker ijsje en koffie. Prijs, kwaliteit in orde.
Hier terecht gekomen om te lunchen. Ruim terras. Kleine kaart met mogelijkheden voor iedereen. De smaken waren oké. Prijs-kwaliteit prima.
Heerlijk ijs op het terras of binnen , en lekker eten (kleine kaart grote porties ) en heerlijke taart.
Gezellig op het terras met mooi weer genieten van al het lekkers !!! Iedere keer worden we opnieuw verrast !!!
Tijdens een wandeling even een stop bij deze ijssalon. Lekker buiten gezeten op het terras, niet bijzonder, maar ach je zit er lekker als je even pauze wil houden. Zelf bestelde ik een ijskoffie, maar die viel wat tegen voor een ijssalon... De hoeveelheid koffie was wat veel tegenover de hoeveelheid ijs en er zat (volgens mij) ongezoete slagroom bovenop wat de smaak ook niet ten goed kwam.
De ijscoupes die ik om me heen zag bij andere mensen zagen er overigens wel lekker uit en het leek ook alsof men ervan smulde, dus volgende keer....