Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zalig taart (vlaai) en koffie en nog veel meer voor een voortreffelijke prijs”
Beoordeling van IJssalon Hild'ice

IJssalon Hild'ice
Geclassificeerd als nr. 2 van 4 Restaurants in Kanne
Gegevens restaurant
1 juli 2018 beoordeeld

Je kent de clichés wek van Limburgse gastvrijheid, vriendelijkheid en als de porties maar groot genoeg zijn... Hier wordt die cliché werkelijkheid: voortreffelijk vlaai van de bakkerij ernaast, lekkere koffie en vriendelijke bediening. Doe dit op een ander lek en je bent 30% meer duiten kwijt. Terwijl je op het terras zit komen telkens weer mensen buiten met grote dozen vlaai en 'a big smile'. Zo genietend op het terras, daar wordt een mens simpelweg goed gezind van.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 622susm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (22)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 22 beoordelingen

30 augustus 2017 beoordeeld

De beste vlaaien van de Benelux. Uiteraard van de buren, patisserie Smets. maakt deze ijssalon en grand café tot een zoete zaligheid. Gisteren weer lekkere rijstevlaai gehad.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank E10-bruijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ijs van goede kwaliteit maar niet super. Soms lang wachten. Vriendelijke bediening. Prijzen zijn redelijk maar zeker niet goedkoop. Genoeg keuze.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank 570BenM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk buiten op het terras neergestreken. Bediening was snel en vriendelijk. IJscoupes waren behoorlijke porties en lekker. Populaire plek op een zomeravond, en geheel terecht. Uitzicht op de heuvels, mooie locatie.

Datum van bezoek: juni 2017
1  Bedank Ealianora
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een wandeling vanaf Maastricht (NS-wandeling) hier voor de lunch terecht gekomen. Zeer goede broodjes, waaronder het broodje van de chef (warm broodje met kip, groenten. Erg smakelijk). Zeer nette prijzen. We worden bediend door een heel aardig (en knap) meisje. Aanrader als je in de buurt bent!

Datum van bezoek: december 2016
Bedank Joost S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die IJssalon Hild'ice bekeken, bekeken ook

Kanne, Limburg Province

In IJssalon Hild'ice geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.