Met Moedertjesdag samen met mijn vrouw gaan dineren in deze gezellige brasserie. De brasserie is eigenlijk een cafetaria die behoort bij het museum Lange Max, met een overheerlijk terras, waar het bij mooi lenteweer en in de zomermaanden heerlijk toeven is. Het eten is er overheerlijk. Wij kozen voor een heerlijke steak met vers gesneden frietjes en sla en tomaat. Mijn echtgenote koos voor steak champignons met verse champignons, ikzelf koos voor steak bearnaise. We kregen elke een zeer malse steak van zo'n 300 gram voorgeschoteld met een glas heel lekkere rode wijn. Als aperitief dronken we elkeen glas witte wijn en als dessert amen we een coupe dame blanche en een coupe Brésilienne. Om af te sluiten genoten we nog van een koffie. De brasserie zat barstensvol en toch was de bediening op en top vriendelijk en perfect. Bovendien viel de prijs aardig mee, want ik betaalde voor dit alles nog geen 100 euro. Ander groot voordeel is dat je er ook nog het bijbehorend museum over het kanon De Lange Max en de Eerste Wereldoorlog kunt gaan bezoeken en dat loont zeker de moeite. Je ziet er zelfs nog put en de fundamenten waarop het kanon destijds gestaan heeft. Echt een aanrader.